Мапа порталу

Користуватися новою тролейбусною лінією жителі Намиву зможуть вже навесні поточного року

Тролейбусна лінія навколо Намиву повноцінно запрацює навесні. Про це повідомив заступник Миколаївського міського голови Юрій Андрієнко під час спілкування з представниками ЗМІ, яке відбулось сьогодні, 24 січня.

- Можу підтвердити, що в кінці лютого-березні, тролейбусна лінія в мкрн. Намив повноцінно запрацює. Сьогодні вона запущена в тестовому режимі, повинен пройти період адаптації. Пов'язано це з технічними моментами.  Встановлено нове обладнання, модульна електрична підстанція. Наразі проходить навчання співробітників КП "Миколаївелектротранс", як правильно і швидко на ній працювати. Так, витратимо трохи більше часу, але краще підійти до цього питання серйозно, з підготовленими фахівцями, щоб в майбутньому не мати проблем, - зазначив Юрій Андрієнко.

Як повідомлялось раніше на сайті міськради, у 2019 році повністю завершили будівництво тролейбусної лінії навколо мікрорайону Намив. Наприкінці грудня минулого року тестову поїздку по новій лінії  здійснив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич разом з працівниками КП «Миколаївелектротранс» і журналістами.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: