Мапа порталу

Зразковий ансамбль сучасного танцю «Жемчужина» став володарем Гран-прі Всеукраїнського фестивалю дитячої творчості «Сузір’я талантів»

18 січня у стінах Чорноморського національного університету імені П. Могили під егідою Асоціації діячів естрадного мистецтва України відбувся Всеукраїнський фестиваль дитячої творчості «Сузір’я талантів». На танцювальному майданчику свої таланти продемонстрували кілька сотень юних учасників із близько шістидесяти творчих колективів, у різних жанрах і напрямках.

Приємно, що ММПК «Корабельний» був гідно представлений зразковим ансамблем сучасного танцю «Жемчужина», який вже майже двадцять років очолює досвідчена, креативна, енергійна Наталя Кобельчук.

На фестивалі всеукраїнського рівня юними вихованцями колективу була продемонстрована програма з 37 хореографічних номерів. Із них 6 масових танцювальних постановок у різних стилях і номінаціях, зокрема хіп-хоп, джаз-фанк, дитячий танець, сучасна хореографія. Усі ці композиції за рішенням високопрофесійного журі стали лауреатами І ступеня.

Також 6 танцювальних дуетів стали володарями п’яти дипломів І ступеня і диплому Гран-прі за композицію «Суперниці», яку виконали Русіна Анастасія та Семенова Ксенія.

25 сольних номерів було представлено у таких танцювальних категоріях як «Сучасна хореографія», «Естрадний танець», «Класичний танець» і «Шоу-дисципліни». З них 6 танцюристів вибороли дипломи ІІ ступеня, а 18 юних артистів – І ступеня. Русіна Анастасія завоювала найвищу нагороду – Гран-прі за танець «Рокерша». У загальному заліку зразковий ансамбль сучасного танцю «Жемчужина» став володарем диплому Гран-прі у номінації «Сучасна хореографія».

Зазначимо, що серед учасників змагань були і вихованці танцювального гуртка “Максимум” Великокорениського будинку культури. Журі високо оцінило виступ танцювального колективу, їх артистизм та запальний характер, образність і яскравість костюмів. За результатами конкурсу юні артисти були нагороджені дипломом І ступеня, медалями та сертифікатом на безкоштовну групову екскурсію по території кінного клубу «Золота підкова».

Усі учасники були відзначені дипломами, медалями, а переможці – ще й Кубками.

Вітаємо колектив та його керівника! Бажаємо творчого натхнення і нових перемог!

Відділ інформаційного забезпечення дпартаменту міського голови

за інформацією управління культури


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: