Мапа порталу

Юні миколаївські зірочки завоювали «Сніговий Оскар 2020»

Зразковий ансамбль народного танцю «Український сувенір» Миколаївського міського палацу культури "Молодіжний" став переможцем 11 Міжнародного конкурсу дитячої творчості «Сніговий Оскар 2020" в Словаччині.

Конкурс тривав із 8 до 12 січня на гірськолижному курорті «Любовнянські купелі». Щороку в ньому беруть участь сотні талановитих дітей із різних країн світу. За задумом організаторів, «Сніговий Оскар» покликаний популяризувати дитячу творчість, виявляти та підтримувати нові таланти, зміцнювати дружбу між учасниками з різних країн, зберігати та розвивати національні культури.

Цього року найкращими визнали вихованців миколаївського творчого колективу «Український сувенір». Щиро вітаємо юних зірочок з перемогою та бажаємо подальшого професійного розвитку і зростання!

Вболіваємо та підтримуємо!  

Довідково:

Керівники ансамблю – заслужений працівник культури України Людмила Бобкова та Анна Бобкова. Нагадаємо, що Людмила Бобкова очолює ансамбль від самого початку його творчого шляху. «Сувенір» був створений у 1995 році в Луганську. У 2014 році колектив разом зі своїм керівником переїхав до міста Миколаєва й розпочав роботу в оновленому складі.

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2020/1_2020/21012020)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: