Мапа порталу

Представники Миколаєва взяли участь у Китайсько-українському інноваційному форумі в Харбіні

На початку січня 2020 року делегація міста Миколаєва взяла участь у Китайсько-українському інноваційному форумі в Харбіні.

У складі делегації - депутат Миколаївської міської ради Анатолій Петров, керівництво МСП «Ніка-Тера». Підготовку закордонного візиту забезпечили фахівці департаменту міського голови.

Загалом до Харбіну прибули 25 представників Київської, Харківської, Сумської, Дніпропетровської та Миколаївської областей.

В рамках конференції відбувся «Третій день України», на який також запросили спеціалістів з китайських та зарубіжних університетів, підприємств та науково-дослідницьких інститутів.  

Під час заходу укладено кілька угод про співпрацю з вищими навчальними закладами України та відбулася церемонія відкриття Харбінського контактного офісу двосторонньої ради підприємців Китаю та України.

Миколаївці взяли участь в роботі Китайсько-українського Центру інноваційної співпраці в Харбіні.

«Це об’єднана платформа, яка організовуватиме роботу, спілкування, переговори між китайськими та українськими суб’єктами підписаних меморандумів та угод і забезпечуватиме супроводження всіх освітянських, наукових та культурних проектів, ініційованих українськими та китайськими партерами, - повідомляє Міністерство закордонних справ України. - Наприкінці заходів відбулась зустріч мера Харбіна Суня Чже з українською делегацією, на якій керівник міста подякував українцям за підтримку історичної пам’яті двох народів, багаторічну співпрацю з Харбіном та підтвердив подальшу налаштованість Харбіна на поглиблення співпраці на всіх напрямах з можливістю надання фінансування для реалізації ефективних спільних проектів».

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2020/1_2020/13012020_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: