Мапа порталу

Командна гра: у Миколаєві відбулася спартакіада працівників органів місцевого самоврядування

Напередодні професійного свята – Дня місцевого самоврядування в Україні – фахівці виконавчих органів Миколаївської міської ради взяли участь у спартакіаді та показали свою спортивну майстерність. Посадовці власним прикладом закликали миколаївців приділяти увагу здоров’ю та активно займатися доступними видами спорту.

За першість завзято змагалися 6 команд – адміністрацій Заводського, Інгульського, Центрального, Корабельного районів, департаменту житлово-комунального господарства, виконкому міської ради. Не менш цікаво було спостерігати за вболівальниками, які підготували плакати та слогани, й гаряче підтримували своїх.

Команду виконкому очолив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич. Мер подолав дистанцію з плавання, взяв участь у турнірах з волейболу та настільного тенісу, бігових естафетах.

Під час урочистого відкриття спартакіади Олександр Сєнкевич подякував усім, хто сьогодні долучився до масштабного заходу.

- Ми вирішили відродити добру традицію спортивних зустрічей. Остання спартакіада за участі працівників місцевого самоврядування відбулася в 2012 році. Певен, що кожен з нас сьогодні отримає позитивні емоції, а наш колектив стане ще більш згуртованим. Адже спорт загартовує не лише тіло, а й виховує командний дух. Головна ж мета сьогоднішніх змагань – популяризація здорового способу життя. Ми хочемо показати хороший приклад нашим дітям, - сказав мер.

До речі, у коментарі представникам ЗМІ очільник міста повідомив, що в міському бюджеті на наступний рік будуть передбачені кошти на ремонт басейну «Зоря».

-   Звичайно, у мріях – будівництво палацу водних видів спорту, та без допомоги держави нам цього не подужати, - зазначив мер.

Успіхів та перемог сьогодні побажала посадовцям голова Миколаївської обласної організації профспілки працівників державних установ Таміла Бугаєнко.

За результатами змагань І місце виборола команда виконкому міськради, ІІ – адміністрація Інгульського району, ІІІ – департамент житлово-комунального господарства, IV – адміністрація Корабельного району, V – адміністрація Заводського району, VI – адміністрація Центрального району.

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

Більше фото за посиланням

IMAGE FOLDER (/files/2019/11_2019/30112019_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: