Мапа порталу

Представники міської ради зустрілись з екіпажем корабля морської охорони «Миколаїв»

Сьогодні, 13 листопада, секретар міської ради Тетяна Казакова, керівник відділу з організації оборонної та мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради Ігор Оніщенко відвідали корабель морської охорони 3 рангу «Миколаїв», який наразі ремонтують на Чорноморському суднобудівному заводі.

 «Миколаїв» входить до складу Державної прикордонної служби. Вже понад 10 років міська влада надає шефську допомогу його особовому складу.

Представники міської влади оглянули плавзасіб Державної прикордонної служби та поспілкувались з його екіпажем. Секретар міської ради та начальник відділу з організації оборонної та мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами тепло привітали військових моряків та побажали їм усього найкращого.

У свою чергу, командир КМО «Миколаїв» Леонід Комишний подякував усім благодійникам, що підтримують екіпаж, за увагу  та розповів, що головне завдання корабля – охорона державного кордону та виключної морської економічної зони України. Також за потреби він може бути задіяний в рятувальних операціях. Як повідомив Леонід Комишний, до 2014 р. корабель базувався в Криму. Після анексії півострову він перебазувався в Одесу.

- За останні роки корабель було модернізовано – встановлено сучасні засоби зв’язку та навігації тощо. Наразі він проходить плановий ремонт, - сказав військовий.

Екіпаж «Миколаєва» за штатом складає 30 осіб. Він може до 30 діб знаходитись в автономному плаванні.

  

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2019/11_2019/131119_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: