Мапа порталу

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич вручив нагороди кращим працівникам культури та майстрам народного мистецтва

 Сьогодні, 7 листопада, в Миколаївському академічному художньому драматичному театрі зібралися працівники сфери культури та майстри народного мистецтва, аби відзначити своє професійне свято.

В урочистих заходах взяли участь міський голова Олександр Сєнкевич, його перший заступник Володимир Криленко, начальник управління з питань культури та охорони культурної спадщини Юрій Любаров, депутати міської ради Сергій Мотуз та Олег Грипас.

Виступаючи, Олександр Сєнкевич зазначив, що працівники культури – одні з найбільш творчих людей, які наповнюють наше життя яскравими фарбами, є для оточуючих джерелом натхненням та позитиву.

- Ми можемо змінити Миколаїв візуально, але ми не можемо його змінити ментально без вас. І саме на вас ми розраховуємо в цьому плані. Хотів би від усього серця привітати кожного з вас з професійним святом – Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва. Щиро зичу всім міцного здоров’я та невичерпного креативу, - сказав Олександр Сєнкевич. – Проявляйте свої таланти, давайте енергію Миколаєву, наповнюйте наше місто культурою і духовністю!

Мер Миколаєва запевнив, що міська влада буде продовжувати діяльність, спрямовану на зміцнення культури.

- Наступного, 2020 року, ми обов’язково продовжмо справу, якою займалися в році поточному. Ми будемо підтримувати видавців та творчі колективи, будемо робити все, щоб сфера культура покращувалась, - сказав Олександр Сєнкевич.

До зібрання звернувся й Володимир Криленко.

- Шановні друзі, хочу сказати, що наше місто ви робити більш яскравим та більш позитивним. Дякую вам за це, - сказав Володимир Криленко.

Працівників культури та майстрів народного мистецтва з професійним святом також привітали Сергій Мотуз, Олег Грипас та Юрій Любаров, які побажали всім добробуту та сімейного затишку.

Олександр Сєнкевич, Юрій Любаров нагородили працівників культури почесними грамотами. А Сергій Мотуз та Олег Грипас вручили почесну відзнаку «Зірка культури». Крім того, мер Олександр Сєнкевич вручив відзнаку «Зірка культури» в спецномінації «Зірковий колектив року міста Миколаєва».

  

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2019/11_2019/071119)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: