Мапа порталу

Протягом двох тижнів у Миколаєві працюватимуть волонтери Міжнародної благодійної організації "Чотири лапи"

28 жовтня у Миколаєві розпочинає свою роботу міжнародна організація ТОВ "Чотири лапи Україна". Її представники будуть допомагати місту в реалізації програми щодо зменшення кількості безпритульних собак на вулицях міста за допомогою стерилізації тварин.

Про це повідомила голова зоозахисної організації "Фенікс" Олена Бардан.

Протягом двох тижнів будемо стерилізувати безпритульних тварин. Дякуємо керівнику організації Олександрі Лісчишиній за цю можливість, - зазначила Олена Бардан.

Міжнародний благодійний фонд «FOUR PAWS International» (Чотири лапи) - це міжнародна благодійна організація з захисту тварин зі штаб-квартирою у Відні (Австрія) та офісами в 11 країнах на 3 континентах. Організація заснована Хейлі Дунглером у 1988 році, прагне допомогти тваринам у біді. Серед напрямків роботи - стерилізація, вакцинація тварин.

Уперше її представники завітали до України в період проведення "Євро-2012". Нині Україною постійно курсує команда фахівців, які займаються відловом, стерилізацією, вакцинацією і наглядом за простерилізованими тваринами. Також у команді працює адміністратор.

На початку року в організації формується план роботи. Він визначає перелік міст, де її представники працюватимуть.

За ініціативи Миколаївського міського голови Олександра Сєнкевича, який провів перемовини з волонтерами, команда ТОВ "Чотири лапи Україна" погодилася приїхати й до нас.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/10_2019/23102019_2)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: