Мапа порталу

"Дорога подекуди вкрита ямами 15 см у глибину", - Олександр Сєнкевич звернувся до САД з проханням терміново відремонтувати ділянки траси Т-15-07

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич звернувся до керівництва Служби автомобільних доріг у Миколаївській області з проханням терміново відремонтувати ділянку траси між Варварівкою та Великою Коренихою, а також автошляху до Малої Коренихи.

Мер відзначив украй незадовільний стан дорожнього покриття та наголосив, що дорога, подекуди вкрита ямами 15 см у глибину, становить небезпеку для всіх, хто нею пересувається.

"На сьогодні в м. Миколаєві склалась ситуація з вкрай незадовільним станом дорожнього покриття траси Т-15-07 на відрізку від гаражів мікрорайону Варварівка до В. Коренихи, що перебуває на балансі Служби автомобільних доріг в Миколаївській області, та ділянки дороги 0151412 від траси Т-15-07 до М. Коренихи, балансоутримувачем якої є управління інфраструктури Миколаївської облдержадміністрації.

Зазначені ділянки доріг вкриті ямами, які місцями досягають у глибину 15 см, що, в свою чергу, викликає сильне занепокоєння щодо безпечності їх експлуатації в осінньо-зимовий період. Така ситуація знаходить вираз у негативному ставленні до органів влади та відповідальних за стан доріг підрозділів та організацій, спричиняючи соціальну напруженість.

У зв’язку з вищевикладеним та з метою забезпечення безпечних умов транспортного сполучення мешканців з віддалених мікрорайонів міста з його адміністративним центром, звертаюсь до вас з вимогою негайного вжиття заходів щодо здійснення якщо не капітального, то принаймні поточного (ямкового) ремонту зазначених доріг.

Прошу інформувати мене про підсумки розгляду та виконання ремонтних робіт".

Департамент міського голови

 

 image


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: