Мапа порталу

З сьогоднішнього дня у закладах соціальної сфери Миколаєва можуть вмикати опалення

У вівторок, 15 жовтня, під час апаратної наради в мерії обговорили стан підготовки міського господарства до початку опалювального періоду. За дорученням міського голови Олександра Сєнкевича віцемер Юрій Степанець звітував про готовність об'єктів житлового фонду.   

-  З 1426 систем теплопостачання житлового фонду міста прийняти теплоносій готові 1418. Протягом поточного тижня роботи завершать у повному обсязі. На контролі лишається питання з повіркою лічильників тепла. У нас двічі не відбувся тендер, довго тривала процедура. Все ж на даний час із 180 приладів обліку, що необхідно було повірити, повірені більше половини. Підрядник обіцяє, що виконає роботу до кінця жовтня, - зазначив Юрій Степанець.

Установи соціальної сфери міста – дитячі садки, лікарні, школи – до пуску тепла готові.  Під питанням, за словами Юрія Степанця, лише дитсадок №71.

Віцемер Олександр Омельчук пояснив, що проєкт встановлення в даному закладі вузла обліку з системами дистанційної передачі даних знаходиться на погодженні.

-   Ми тримаємо це на контролі. В іншому проблем немає. Відсьогодні офіційно розпочато опалювальний сезон у закладах соціальної сфери, та лише за поданими заявками і зважаючи на технічні можливості, - розповів заступник міського голови.

Відповідальні служби звітували про підготовку до роботи в зимовий період та оперативної ліквідації наслідків складних погодних умов.

За словами керівника КП «ЕЛУ автодоріг» Віталія Шевченка, на підприємство привезли біля 1,5 тис тонн солі, при цьому минулорічні залишки складають 2 тис тонн солі, 4 тис тонн піщано-сольової суміші. До виходу на затверджені маршрути активно готують спеціалізовану техніку: біля 15 одиниць вже готові, 3 на ремонті.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Сергій Коренєв додав, що закупівля солі для використання адміністраціями районів проведена. Житловий фонд міста підготував пісок для протиожеледної обробки, солі поки що заготовлено небагато, втім департамент у разі необхідності зможе «підставити плече».

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/10_2019/15102019)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: