Мапа порталу

Миколаївська рапіристка Аліна Полозюк виграла Кубок України в Києві

Миколаївська рапіристка Аліна Полозюк вперше виграла «дорослий» національний турнір. Про це повідомляє Національна федерація фехтування України. 

17-річна фехтувальниця впевнено дійшла до стадії півфіналу, де в напруженому протистоянні перемогла одну з найсильніших юніорок країни Анну Тараненко (15:14). В іншому півфіналі ще одна представниця Миколаєва Катерина Ченцова обіграла киянку Ольгу Сопіт (15:12). Таким чином у столиці стався «миколаївський» фінал.

У вирішальному поєдинку змагального дня Полозюк залишила більш досвідчену Ченцову без золота. Як і в півфіналі, юніорка виграла в опонентки з мінімальною перевагою – 15:14.

Ця перемога стала дебютною для Аліни на «дорослому» національному турнірі.

У командних змаганнях на найвищу сходинку п’єдесталу змагань піднялись спортсменки з «Київ-1» Ольга Сопіт, Анна Тараненко, Катерина Ченцова і Олександра Сенюта. У фінальній зустрічі вони здобули звитягу над Аліною Рапинець, Ангеліною Цимболинець і Марією Кривонос із «Закарпаття» з рахунком 45:36.

Бронза Кубку України залишилась за рапіристками з «Миколаїв-1» – Наталія Коваль, Аліна Полозюк, Марія Сизарєва та Катерина Шелухіна.

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: