Мапа порталу

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич проінспектував об'єкти, які упорядковують в Центральному районі

Сьогодні, 23 вересня, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич побував на ряді об'єктів Центрального району, де здійснюють ремонтні роботи коштом міського бюджету.
Мера Миколаєва супроводжували депутат по округу Олена Кісельова, віце-мер Олександр Омельчук, начальник управління освіти Ганна Личко, керівник управління з питань культури та охорони культурної спадщини Юрій Любаров.
Спочатку Олександр Сєнкевич проінспектував хід робіт в школі № 12. Там сьогодні капітально ремонтують спортивний майданчик. Це досить великий об'єкт. Підрядник не дотримав термінів виконання робіт. На даний момент будівельники встановлюють огорожу і готують основу під нове покриття.
Під час реалізації проєкту виникла потреба у виконанні додаткових робіт. Зокрема, через збільшення випадків крадіжок майна на спортмайданчику доцільно встановити систему відеоспостереження і змонтувати вуличне освітлення.
Після цього Олександр Сєнкевич відвідав дитячу музичну школу № 8 і СДЮСШОР з велоспорту, які знаходяться в одній будівлі. Школа потребувала проведення першочергових протиаварійних робіт. Їх почали виконувати на замовлення управління з питань культури та охорони культурної спадщини. В рамках проєкту повинні були зробити вимощення, привести до ладу цоколь, а також відремонтувати 1-й поверх.
При виконанні робіт виникли непередбачувані обставини, тому на даний момент об'єкт потребує додаткового фінансування.
А в дитячому садку № 87 на замовлення департаменту енергетики, енергозбереження та впровадження інноваційних технологій здійснюється комплексна термомодернізація будівлі. Вона передбачає утеплення фасаду, покрівлі, встановлення енергозберігаючих вікон, ремонт вентиляції та приведення до ладу системи опалення.
Роботи йдуть за графіком. Але щоб здати об'єкт вчасно, необхідно вирішити питання своєчасного фінансування. Проблема в тому, що основні проплати були заплановані на кінець поточного року.
Учасники виїзної наради детального обговорили питання щодо фінансування вказаних об’єктів. Результатом обговорення стало визначення джерел виділення бюджетних коштів, а також подальших кроків, необхідних для реалізації проєктів.

  

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2019/9_2019/230919)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: