Мапа порталу

Рух – це життя: в Миколаєві масштабно відзначили День фізичної культури та спорту

В суботу, 21 вересня, з нагоди Дня фізичної культури та спорту на Соборній площі зібралася справжня спортивна еліта Миколаєва: чемпіони та призери Олімпійських ігор, переможці міжнародних та всеукраїнських чемпіонатів, учасники спортивних форумів найвищого рівня. Володарі медалей та різноманітних титулів ще раз нагадали відому мудрість: рух – це життя. Своїм прикладом вони хотіли надихнути якомога більше людей вести активний та здоровий спосіб життя.

Привітати учасників спортивного параду прийшли олімпійський чемпіон Олександр Абраменко, учасники Олімпійських ігор різних часів Марія Райчева, Ірина Чижинова, Олег Машкін, Світлана Майкова, Спірюхова Світлана, Віта Стьопіна. На свято також завітали мер Миколаєва Олександр Сєнкевич, керівництво нашої області.

Олександр Сєнкевич відзначив, що міська влада активно розвиває спортивну сферу Миколаєва.

- За останні чотири роки нам вдалось зробити чимало. Ми відремонтували багато спортивних шкіл, зміцнили їх матеріальну базу. Однак на цьому ми не зупинимось. Так, до кінця поточного року плануємо придбати нове спортивне обладнання та інвентар, зокрема човни, велосипеди, - сказав керівник міста.

Олександр Сєнкевич закликав миколаївців займатися спортом.

- Якщо у вас щось не виходить, не здавайтеся. Пробуйте ще раз і ще раз. І тоді у вас обов’язково все вийде. Вірте в себе! Вірте в Миколаїв і в нашу країну, - підкреслив Миколаївський міський голова.

А Олександр Абраменко побажав усім перемог та значних досягнень на спортивній ниві.

Зі святом присутніх також привітали очільник Миколаївської облдержадміністрації Олександр Стаднік та заступник голови обласної ради Андрій Кротов.

Після цього спортсменам вручили нагороди, а юні вихованці спортшкіл продемонстрували свої таланти, провівши цікаві майстер-класи. 

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2019/9_2019/210919)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: