Мапа порталу

6:4. У благодійному матчі зірок сильнішою виявилася команда «Легенди спорту»

У неділю, 15 вересня, на Центральному міському стадіоні в благодійному поєдинку зійшлися 2 футбольні команди. Одну представляли легенди спорту, іншу - відомі миколаївці.

Мета футбольних баталій - збір коштів на лікування та реабілітацію відомого миколаївського тренера з боксу Сергія Корчинського.

Недільного вечора на поле з капітанською пов'язкою команду відомих миколаївців вивів мер Олександр Сєнкевич. Колектив же легендарних спортсменів очолив начальник управління у справах фізкультури і спорту Олег Машкін.

З перших секунд поєдинку команди накрутили темп. Гра проходила на зустрічних курсах. І видно було, що гравці налаштувалися на серйозне протистояння. Незважаючи на це, рахунок в матчі був відкритий дуже швидко. І зробили це легенди спорту - на 6-й хвилині відзначився Іван Кулин.

Після цього команди створили біля воріт своїх суперників кілька небезпечних моментів, які, втім, до голів не призвели. Але в середині тайму все змінилося. На 20-й хвилині Дмитро Бачинський зрівнює рахунок.

Здавалося, гравці так і підуть на відпочинок з нічийним рахунком. Але легенди спорту провели 2 стрімкі атаки, які завершилися взяттям воріт суперника. На 33-й хвилині відомим миколаївцям забиває гол Володимир Коссе. А вже через хвилину Іван Кулин збільшує розрив.

Але на 35-й хвилині Євген Шевченко відіграє один м'яч.

У підсумку перша половина поєдинку  завершилася з рахунком 3: 2 на користь спортсменів.

А в перерві пройшла благодійна акція, в ході якої на аукціон виставили футболку із зображенням і автографом нашого видатного боксера Сергія Дерев'янченка. Зібрані  таким чином гроші будуть спрямовані на лікування Сергія Корчинського. Ще одну таку футболку Матвій Дерев'янченко, син легендарного боксера, подарував міському голові. Мер Миколаєва зазначив, що проведе на своїй сторінці в Фейсбук аналогічний аукціон в підтримку Сергія Корчинського.

Другий тайм розпочався під копірку першого. Легенди спорту знову забили швидкий гол. Відзначився все той же Іван Кулин.

А через 5 хвилин вдалось провести результативну атаку відомим миколаївцям. Гол забив Євген Шевченко. Цей успіх надихнув його команду, що призвело до ще одного взяття воріт суперника - на 13 хвилині на табло встановився рахунок 4:4.

Але після цього футбольний бог був на стороні лише легенд спорту. До кінця поєдинку їм двічі вдалося засмутити своїх суперників. Сталося це на 20-й і 27-й хвилині.

6:4 - такий результат цього благодійного матчу.

Після того, як пролунав фінальний свисток і суперники потиснули один одному руки, Олександр Сєнкевич передав кубок своєму візаві Олегу Машкін. 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2019/9_2019/160919)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: