Мапа порталу

Травмпункт ЛШМД: підрядник зобов'язується здати об'єкт в грудні цього року

Сьогодні, 10 вересня, міський голова Олександр Сєнкевич провів виїзну нараду щодо будівництва травмпункту лікарні швидкої медичної допомоги.

У нараді взяли участь головлікар ЛШМД Олександр Дем'янов, начальник управління охорони здоров'я міської ради Ірина Шамрай, депутат міської ради Олексій Лєпішев, представники підприємства-підрядника.
Станом на сьогодні травмпункт готовий приблизно на 90 відсотків. За словами представника підрядника, на даний момент підходять до завершення оздоблювальні роботи в приміщеннях, практично готовий фасад.
Олександр Дем'янов зазначив, що травмпункт буде обладнаний сучасним тепловим вузлом, а в приміщеннях встановлять систему клімат-контролю. Це дасть можливість підтримувати у закладі комфортний для відвідувачів і медичного персоналу мікроклімат. За проектом в будівлі передбачені 2 операційні, сучасний приймальний покій. Ліфтове обладнання буде відповідати всім вимогам до установ подібного роду. Це стосується і медичної техніки для травмпункту, яку, до речі, вже закупили.
Оглянувши об'єкт, Олександр Сенкевич відзначив прогрес в реалізації проекту і висловив свої зауваження.
У свою чергу підрядник пообіцяв, що будівельні роботи будуть завершені наприкінці цього року. Здача планується в грудні.
Мер Миколаєва наголосив також, що вимагає від підрядника чіткого дотримання розробленого календарного плану робіт.

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2019/9_2019/100919_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: