Мапа порталу

Олександр Сєнкевич доручив провести перевірку міських автобусних маршрутів: за систематичні порушення з перевізниками розриватимуть договори

У разі виявлення порушень виконання умов договору на перевезення пасажирів, водіїв будуть знімати з маршруту. Про це повідомив міський голова Олександр Сєнкевич під час апаратної наради, у понеділок, 9 вересня.

- Постійно з'являються повідомлення від миколаївців, що деякі маршрутки знаходяться в жахливому стані - то у них дах поганий, то сидінь немає тощо. У мене є наступна пропозиція. Ми будемо працювати вибірково. Так, реагуючи на скарги громадян, будемо звертатися до перевізника, щоб водія зняли з маршруту. Потім даємо певний час, щоб компанія привела транспортний засіб до ладу.

Якщо перевізник не дослухається до зауважень, не виправиться, і знову випустить брудні неохайні автобуси, міська рада реагуватиме жорстко - буде розривати договори і оголошуватиме нові конкурси на міські маршрути.

- Чекаємо тиждень. Якщо дефекти усунули: постелили новий лінолеум, полагодили дах, замінили вікно, почистили салон, сидіння - робимо висновок  і дозволяємо виходити на маршрут. Якщо ні - будемо оголошувати новий конкурс. Треба  виводити недобросовісних перевізників на чисту воду, - сказав Олександр Сєнкевич.

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/9_2019/09092019_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: