Мапа порталу

Реконструкція площі Соборної на завершальній стадії

Вже завтра підрядник збирається демонтувати паркан навколо площі Соборної, аби приступити до облаштування території по периметру. Втім миколаївців просять не поспішати випробовувати нове покриття, адже це поки що будмайданчик.

6 вересня чергову інспекцію на головній площі міста провів Олександр Сєнкевич за участі керівника підприємства-підрядника Марини Лозовенко, директора департаменту житлово-комунального господарства Сергія Коренєва.

-  На останньому засіданні оргкомітету щодо відзначення Дня міста ми запланували проведення святкових заходів та вечірнього концерту саме на площі Соборній. Свято триватиме два дні: у суботу, 14 вересня, тут буде масштабний концерт за участі музичних гуртів Vanotek, Леприконсы, Mozgi. У неділю, 15 вересня, виступатиме гурт «ТіК», - анонсував міський голова.

Керівник ООО «СПК «Пік-Строй» Марина Лозовенко розповіла, що реконструкція площі вже на завершальній стадії.

- Гранітне покриття уклали, лишилося закрити приямки спеціальними кришками. Завершуємо сходинки. Напередодні Дня міста – 11, 12 та 13 вересня – будемо ретельно все вимивати, щоби площа сяяла, - розповіла вона.

При цьому керівник підприємства-підрядника підкреслила, що об’єкт ще не здали, тож за його стан відповідає вона особисто.

- Якщо на площі щось станеться, наприклад, подряпається плитка, або хтось вирішить зазирнути під решітки зливової каналізації, все виправлятиме  «СПК «Пік-Строй». Я беру на себе цю відповідальність, - говорить пані Марина. – Величезне прохання до миколаївців – бережіть те, що ми для вас збудували!

Окремо підрядник звернулася до депутатського корпусу з нагадуванням, що для завершення реконструкції необхідно виділити ще 12 млн грн. Інакше городяни залишаться без лавок та термоконтейнерів із зеленими насадженнями.

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/9_2019/06092019_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: