Мапа порталу

Міський голова Олександр Сєнкевич дотримав слова: городяни, які допомогли встановити особи правопорушників, отримують обіцяну винагороду

У Миколаєві встановили особи молодиків, які зіпсували зупинку громадського транспорту в центрі міста. Як і обіцяв, міський голова Олександр Сєнкевич виплатить винагороду за інформацію, що допомогла знайти причетних до псування майна громади. Гроші отримають кілька небайдужих миколаївців. Так, 3 вересня мер зустрівся з жителькою міста, яка однією з перших надала потрібні дані. Олександр Сєнкевич подякував городянці за те, що не лишилась осторонь.

Нагадаємо, у ніч на 17 серпня невідомі фарбою розмалювали зупинку громадського транспорту на розі пр.Центрального та вул.Фалеєвської.

Зухвалих «художників» виявили завдяки сучасній системі відеоспостереження «Безпечне місто», яку розвиває КП «Міський інформаційно-обчислювальний центр», а також роботі служби оперативного реагування Миколаївської міської ради.

Камера, встановлена поблизу місця події, зафіксувала витівку шкідників. Переглядаючи відео, співробітники КП «Міський інформаційно-обчислювальний центр» встановили факт порушення, вивантажили потрібний запис та передали правоохоронцям.

Міський голова, як завжди, жорстко відреагував на акт вандалізму. Олександр Сєнкевич закликав поліцію та городян об’єднати зусилля, щоби встановити особи молодиків. За сприяння в цій справі оголосив винагороду.

Прикрий інцидент не залишив байдужими миколаївців. Невдовзі до служби оперативного реагування надійшла потрібна інформація.

Отже, особи правопорушників встановлено. Це два юнака, які проживають у Миколаєві, проте любити й поважати своє рідне місто досі не навчилися.

Розслідуванням інциденту займаються правоохоронні органи. Складено протокол (серія АПР № 266942, ст. 1552 КупАП «Порушення благоустрою міста»). Проводяться заходи щодо притягнення причетних до адміністративної відповідальності.

Шановні городяни! Наше місто дуже потерпає від вандалізму. Комфорт та привабливість міського простору залежить від кожного, тож не втомлюємось вам нагадувати — бережіть майно громади! Станьте дбайливими господарями у власному місті!

Не забуваймо: система «Безпечне місто» в Миколаєві налічує вже більше 100 камер.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: