Мапа порталу

Мальовничо і комфортно. У Миколаєві мають намір побудувати нову набережну

Миколаїв - місто на воді. У нього найбільша за протяжністю берегова лінія в Україні. Однак нашому місту досі не вдавалося реалізувати цю перевагу в повній мірі. З пропозицією про те, як такий потенціал використовувати з вигодою для всіх миколаївців, до міської ради звернулися ряд підприємців.

І сьогодні, 28 серпня, мер Олександр Сєнкевич провів нараду, присвячену даному питанню. Пропозицію обговорювали заступник міського голови Юрій Андрієнко, директор департаменту містобудування та архітектури Андрій Цимбал. У заході також взяли участь засновник ТОВ «Туристична база «Південний Буг» Д. Іванов, директор ТОВ «Туристична база «Південний Буг» А.Цимерман і представник технагляду П.Касаткін.

Ідея полягає в наступному. В Миколаєві за позабюджетні кошти пропонується побудувати цікавий об’єкт рекреаційного спрямування  –  прогулянкову набережну. Планується, що вона пролягатиме від Варварівського мосту і до громадського простору «* 8 Причал».

Був розроблений покроковий план реалізації проекту. Керівник міста зазначив, що першим етапом має стати громадські слухання серед мешканців мікрорайону, де повинна з'явитися нова набережна. За умови їх успішного завершення до детального плану території внесуть зміни, включивши туди цей  об’єкт.

Як зазначив Андрій Цимбал, після вивчення всіх нюансів буде визначено дату і місце проведення громадських слухань. Про це  мешканці міста будуть проінформовані додатково.

-   У разі втілення в життя цієї задумки у миколаївців з'явиться ще одне місце відпочинку, яке спільними зусиллями може стати справжньою окрасою нашого міста, - зазначив Олександр Сєнкевич.

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/8_2019/280819_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: