Мапа порталу

В Інгульському районі відкриють новий дитячий садок

В Миколаєві планують відкрити новий дитячий садок. З'явиться він в Інгульському районі по вул. Космонавтів, біля будинків № 140-142.

Про це стало відомо в середу, 14 серпня, під час виїзної наради, яку провів міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич.

Мова йде про колишній відомчий дитсадок № 15, який містом був придбаний в минулому році в рамках програми з розширення мережі дошкільних навчальних закладів.

Міський голова зазначив, що роботи зі створення нового дитячого садка вже почалися – цього року з міської скарбниці виділено 1,3 млн.грн. на підготовку проектно-кошторисної документації.

- Ми розраховуємо, що до кінця року буде завершено експертизу. Тоді ми зможемо закласти гроші в бюджеті, щоб відремонтувати цей дитячий сад, - зазначив Олександр Сєнкевич.

Ремонтні роботи розпочнуться в наступному році при виділенні міською радою відповідного фінансування. Як підкреслив мер Миколаєва, планується не тільки провести капітальний ремонт будівлі, але і виконати термомодернізацію з урахуванням всіх вимог, які пред'являються до установ такого роду.

Обговорюючи питання розвитку мережі дошкільних навчальних закладів, Олександр Сєнкевич відзначив, що новий дитсадок планують відкрити і в мкр. Північний. Крім того, буде відновлено роботу дошкільного навчального закладу № 67 та дитсадку № 75. Нагадаємо, що через просідання грунту вони були визнані аварійними. Відповідно до висновків експертизи ДНЗ № 67 не підлягає відновленню, тому було прийнято рішення відбудувати його заново. Що стосується ДНЗ № 75, то його будівлю буде капітально відремонтовано, а фундамент -  посилено.

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2019/8_2019/150819)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: