Мапа порталу

Тривають роботи зі встановлення індивідуальних теплових пунктів у Корабельному районі

КП "Миколаївоблтеплоенерго" продовжує встановлювати індивідуальні теплові пункти у багатоповерхових будинках Корабельного району. До початку опалювального сезону 2019-2020 р. загальна кількість будинків з ІТП складатиме 96.

Про це повідомив керівник проєкту «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України» на «Миколаївоблтеплоенерго» Єгор Клецов.

- Тривають загальнобудівельні роботи з підготовки приміщень та монтажні роботи ще 51-го ІТП, які будуть введені в експлуатацію до початку опалювального сезона 2019-2020 р. Таким чином загальна кількість будинків з ІТП складатиме 96. Сьогодні, під час виїздної наради були проінспектовані 35 з 51 об`єктів. Керівник будівельного майданчика від виконавця робот компанії «ТЕНЗА-ЕНЕРГО-ІНВЕСТ», та інженер технічного нагляду звітували про ступінь готовності об`єктів, яка складає 80-85%. Також були зазначені зауваження до якості та культури виконання робіт, - зазначив Єгор Клецов.

Він також зазначив, що з 12 серпня роботи будуть переведені в режим щоденного контролю виконання графіків монтажу та пуско-налагоджувальних робот.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/8_2019/12082019_4)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: