Мапа порталу

Миколаївські кікбоксери Олександр Павлюк та Віктор Ксенжик завоювали золоті нагороди First Europian Universities Combat Games

Беззаперечним тріумфом для української студентської збірної завершилися First Europian Universities Combat Games, що з 30 липня по 3 серпня проходив у хорватському Загребі, - повідомляє відділення НОК України в Миколаївській області.
 
Українські студенти лише за три дні здобули 42 медалі: 16 золотих, 8 срібних, 18 бронзових!
 
«Вони записали свої імена в історію не лише як найкраща збірна у медальному заліку, а як переможці перших COMBAT GAMES серед студентства Європи. Уявіть лише, 1300 учасників, які представляли 403 університети з 36 країн, а ми серед них найкращі» – зазначив Роман Греба, заступник міністра освіти і науки України.
 
Найбільше постаралися кікбоксери (у їхньому доробку 12 медалей: 2 золоті, 3 срібні, 7 бронзових) серед яких двоє миколаївців.
 
Олександр Павлюк- майстер спорту України, студент Національного університету кораблебудування ім. Адмірала Макарова та студент ЧНУ імені Петра Могили Ксенжик Віктор, здобувши золоті нагороди, піднялися на найвищу сходинку п‘єдесталу.
 
 

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/8_2019/05082019_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: