Мапа порталу

У економічному ліцеї №1 будують сучасний спортзал

Економічний ліцей №1, який розташований в центрі Корабельного району, ніколи не мав своєї спортивної бази. Ліцеїсти освоювали фізкультпрограмму в приміщенні ДЮСОК і в сусідніх школах.

Децентралізація та ефективний розподіл бюджетних коштів сприяли прийняттю рішення про будівництво спортивного залу. Зараз у дворі ліцею повним ходом йдуть будівельні роботи. Учні та вчителі щодня з вікон своїх класів спостерігають, як зводяться стіни майбутнього довгоочікуваного спортзалу. Це буде окрема будівля з теплим переходом в ліцей.

Як розповіла начальник міського управління освіти Ганна Деркач, загальна вартість проекту - 7 млн. грн., цього року вже виділено 2 млн. 010 тис. грн. і, може бути, за підсумками 9 місяців, будуть виділені додаткові гроші на дах. Важливо встигнути накрити будову, щоб воно не піддавалося впливу дощів і снігів у холодну пору року.

- Мрії збуваються! Ми 20 років мріяли про цей спортзал. Ви не уявляєте, як ми раді і вдячні міській владі та особисто міському голові Юрію Гранатурову. Це ж фантастика! - каже директор економічного ліцею Лариса Шалар. - Діти - це наше майбутнє. І наше майбутнє має бути здоровим і щасливим. Я впевнена, що спортивний зал ліцею стане оазисом спортивного життя Корабельного району та дасть можливість виростити нове покоління наших олімпійців.

Проектом будівництва передбачено, що спортивний зал буде просторим і комфортабельним, його розміри: 35 м на 15 м. З туалетними кімнатами, душовими, тренажерним залом. Здача об'єкта намічена на 2016 рік, залишилося чекати зовсім небагато. 

IMAGE FOLDER (/files/News/267)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: