Мапа порталу

Миколаїв з черговим робочим візитом відвідала місія Світового банку

Миколаїв з черговим робочим візитом відвідала місія Світового банку. Експерти перевірили стан реалізації всеукраїнського проекту «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України», що фінансується міжнародною фінансовою інституцією. 

Керівник проекту на комунальному підприємстві «Миколаївоблтеплоенерго» Єгор Клєцов повідомив, що разом з представниками місії обговорили не лише хід реалізації проекту, а й гострі галузеві питання.

"Візит місії Світового банку це завжди робота на результат і глибокі технічні дискусії. Обговорювали не тільки прогрес і питання реалізації Проекту, а й гострі галузеві питання:

неефективність існуючого тарифоутворення і утопічність схеми взаємодії регулятор-підприємство-муніципалітет в умовах децентралізації;

- відсутність загальнодержавної та регіональних стратегій розвитку теплоенергетики;

- недостатня увага з боку виконавчих влади всіх рівнів до проблематики ЖКГ;

- передача ТЕЦ в комунальну власність громади Миколаєва і ризики, пов'язані з цим" - йдеться на офіційній сторінці Єгора Клєцова у фейсбук.

Він також зазначає, що фахівці Світого банку підкреслюють необхідність розробки стратегії розвитку теплоенергетики та балансу теплових навантажень.

Перебуваючи в Миколаєві, експерти на місцях оглянули, як ведуться роботи з реалізації проекту.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/7_2019/04072019_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: