Мапа порталу

У Центральному районі в рамках акції «Зробимо Україну чистою!» взяли участь понад 8 тис. осіб, які зібрали 135 куб. м сміття

Напередодні травневих свят в рамках Всеукраїнської акції  «Зробимо Україну чистою» 25.04.2015 відбулась акція по приведенню до належного санітарного стану території міста та покращанню благоустрою.

Адміністрація Центрального району Миколаївської міської ради зробила все можливе для проведення акції на належному рівні, що б це було дійсно свято праці – ефективне і результативне.  

З метою залучення до акції якнайбільшої кількості учасників в адміністрації Центрального району 23.04.2015 відбулась робоча нарада за участю представників житлово-комунальних підприємств, учбових закладів, керівників організацій, установ, підприємств району усіх форм власності. Кожному з учасників наради було надано відповідне доручення щодо необхідності виконання робіт та місця  проведення. В ході акції було заплановано прибрати вулиці, парки, сквери, двори від випадкового сміття, скопати газони, прибрати від сміття прибордюрні частини доріг.        

Під час Всеукраїнської соціальної акції 2015 року на території Центрального району активно та плідно попрацювали 8 248  чоловік. Активну участь прийняла молодь та студенти – 5801 людина. 361 представник житлово-комунальних підприємств вийшов на вулиці району для взяття участі в акції. Не залишилась байдужою міська громадськість, взяли участь 1500 городян. 548 службовців також взяли активну участь у наведенні санітарного порядку на територіях згідно з планом проведення акції. Всього було задіяно 12 одиниць техніки, з них 2 сміттєвози, 7 вантажівок, 1 навантажувач та 4 бульдозери.

Слід зазначити активну трудову участь студентства Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова, Миколаївського державного університету ім. В.О. Сухомлинського, працівників Миколаївської філії ПАТ «Укртелеком» та небайдужої громадськості, які упорядковували територію парку «Перемоги».

Студенти Чорноморського державного університету ім. Петра Могили,  МФ Київського національного університету культури та мистецтв, політехнічного та будівельного коледжів прибрали закріплені та прилеглі території.  

Робітники житлово-комунальних підприємств розчистили від сміття прибордюрні частини доріг на впорядкованих територіях.

Працівники   бюро технічної інвентаризації підмели тротуарну частину та очистили від сміття зелену зону по вулиці Шевченка від вулиці Пушкінської до вулиці Наваринської з двох сторін.

Дорожні служби, які займаються експлуатацією доріг, продовжили очищення проїзної частини доріг.

Працівники адміністрації Центрального району разом з громадськістю привели у належний санітарний стан незабудовану територію у мікрорайоні «Північний».

У мкр. Варварівка із залученням громадськості прибрано узбіччя дороги від випадкового сміття по трасі Миколаїв – Одеса до поста ДАІ і далі до зупинки «Родники», а також від знаку «Миколаїв» до в’їзду в місто в межах Центрального району.

У мкр. Тернівка громадськість та підприємці прибирали територію по вул. 116 Дивізії та об’їзної дороги  до знаку на в’їзді.

У мкр. Матвіївка адміністрацією Центрального району з залученням техніки наданою МУМА УДП «Укрхімтрансаміак» було організовано виконання робіт з рекультивації звалища сміття поблизу вулиці Козака Матвія, а небайдужі громадяни взяли активну участь у прибиранні залишків ліквідованого звалища.

Всі з натхненням та у веселому настрої абсолютно безкоштовно попрацювали на благо та користь нашого рідного міста.

Завдяки адміністрації Центрального району, яка залучила автотранспорт на час проведення акції, на звалище було вивезено близько     135 м3 сміття.

Безумовно, кожен, хто добровільно виявив бажання  взяли участь в акції і продовжив добру традицію, вніс свій внесок до благоустрою і озеленення улюбленого міста. Адже завдяки проведенню подібних акцій місто Корабелів стане лише чистішим і красивішим.

Адміністрація Центрального району

 
 
 
 
 

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: