Мапа порталу

Миколаєву виділили кошти з державного бюджету України на реалізацію ряду важливих інфраструктурних проектів: дюкер через Південний Буг, дитсадок в Північному, Центральний стадіон

Миколаєву виділили кошти з державного бюджету України на реалізацію ряду важливих інфраструктурних проектів (субвенція на здійснення заходів соціально-економічного розвитку).

Про це 26 червня повідомив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич під час позачергового засідання виконкому.

- Це хороша новина для нашого міста. Міська влада займалася цим питанням ще з минулого року. Як ви знаєте, нам практично не виділяють коштів з ДФРР, тому ми пішли іншим шляхом і подали три наші об’єкти на фінансування з державного бюджету, - пояснив керівник міста.

Отже, Миколаєву виділено 10 млн грн. з державного бюджету України на Центральний стадіон.

20 млн грн. – на будівництво дюкеру через річку Південний Буг для забезпечення водопостачанням мкрн Варварівка, Великої та Малої Корених.

-         На ці кошти ми хочемо збудувати дві насосні станції та почати роботи з прокладання мереж. 20 млн з потрібних 80-ти – це лише початок. Плануємо в подальшому знову подавати проект на фінансування з держбюджету, адже це питання стосується кількох мікрорайонів міста, - сказав мер Миколаєва. – Вперше за 230 років існування Миколаєва правий берег буде з водою!

Ще 5 млн грн. виділено на початок будівництва дитячого садка в мкрн Північний.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/6_2019/26062019_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: