Мапа порталу

Департамент внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції проводить рейди та перевіряє точки з продажу алкоголю, на які поскаржилися миколаївці

Департамент внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції перевіряє точки з продажу алкоголю, на які поскаржилися миколаївці.

Так, нещодавно пост у соцмережі про те, що чергова «наливайка» зупинила свою роботу, викликав бурхливу реакцію у миколаївців. Тому відділом контролю та нагляду за благоустроєм Департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції розпочато рейдове обстеження за всіма адресами, про які містяни повідомляють у коментарях.

Наразі перевірено 5 об'єктів за такими адресами: на площі Перемоги у кінці однойменного ринку та поряд, між дев'ятиповерхівками, на пр. Богоявленському, 20 та на вул. Південній за трамвайною зупинкою. Всі заклади мають ліцензію на продаж алкогольної продукції. Для більш ретельної перевірки їх діяльності, будуть надіслані відповідні листи до поліції та Державної фіскальної служби. Три приміщення - стаціонарні. Інші вважаються малими архітектурними формами, тому додатково будуть перевірені дані про законність їх розташування. У разі відсутності дозволу, ці об'єкти будуть демонтовані.

Департамент внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції 

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/6_2019/20062019_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: