Мапа порталу

У мерії відбулося перше засідання конкурсної комісії з відбору банківської установи для здійснення місцевого запозичення до бюджету міста Миколаєва

У понеділок, 27 травня, в мерії відбулося перше, організаційне, засідання конкурсної комісії з конкурсного відбору банківської установи для здійснення місцевого запозичення до бюджету міста Миколаєва. Склад комісії затверджено розпорядженням Миколаївського міського голови. До участі у заході запросили першого заступника міського голови Володимира Криленка, заступника міського голови Олександра Омельчука.

За словами Володимира Криленка, у міській скарбниці кошти зазвичай з’являються у листопаді-грудні, коли вже з об'єктивних причин їх не встигають використати. Через це для виконання необхідних робіт у літній період потрібно взяти позику. Питання розглядали на бюджетній комісії міськради.

Директор департаменту економічного розвитку міської ради Тетяна Шуліченко поінформувала, що порядок здійснення конкурсного відбору затверджено розпорядженням керівника міста.

-         З метою залучення коштів до бюджету розвитку для фінансування видатків, що стосуються оновлення стратегічних об'єктів, та задля задоволення інтересів територіальної громади міста Миколаєва, враховуючи витяг з протоколу засідання бюджетної комісії, розпорядженням міського голови затверджено затверджено Порядок проведення конкурсного відбору банківської установи для здійснення місцевого запозичення до бюджету міста Миколаєва та склад конкурсної комісії. Сьогодні у нас перше організаційне засідання, під час якого ми повинні узгодити оголошення, що буде оприлюднено на офіційному сайті міської ради та в друкованому ЗМІ. Пропонуємо кінцевий термін подання пропозицій встановити 10 червня, - сказала Тетяна Шуліченко.

Керівник департаменту додала, що відповідно до законодавства, процедура проведення конкурсу не є обов’язковою, проте з метою забезпечення прозорості та відкритості діяльності міської влади прийнято таке рішення.

Передбачається, що 11 червня відбудеться розгляд поданих пропозицій. Цей захід буде публічним та пройде за участі ЗМІ, депутатського корпусу.

Відділ інформаційного забезпечення депаратменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/5_2019/27052019)

 

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: