Мапа порталу

Олександр Сєнкевич привітав школярів зі святом Останнього дзвоника

24 травня завершується навчальний рік у більшості шкіл міста Миколаєва. Сьогодні зранку юні миколаївці та їх батьки поспішали на свято Останнього дзвоника. За традицією з успішним подоланням чергової сходинки шкільного життя учнів привітав Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

Мер побував на святкових заходах у школах №25 та №15. За сумлінне навчання вихованці цих закладів отримали в подарунок від міського голови  футбольні та баскетбольні м’ячі.

У школі №25, що розташована на вул. Защука, Олександр Сєнкевич сказав, що взяв собі за правило приділяти увагу невеликим закладам освіти, до яких не стоїть довга черга вступників.

-         Вважаю, що всі наші школи мають бути цивілізованими та зручними для навчання,  адже діти – наша найбільша цінність. Кожен з вас – майбутнє України. І саме в школі вам допомагають обрати свою дорогу й дають знання та вміння, щоб впевнено нею крокувати. Раджу вам і влітку не витрачати часу даремно – читайте, пізнавайте щось нове, будьте активними! – сказав мер Миколаєва.

Похвальні листи від мера отримали учні, які протягом навчального року демонстрували високі досягнення.

Директорка школи Анжела Піляєва розповіла, що в закладі тривають ремонтні роботи, на які виділено кошти з міського бюджету. Вже відремонтували фасад, влітку будуть перекривати дах та оновлювати приміщення буфету.

При цьому Олександр Сєнкевич відзначив, що все це робиться завдяки миколаївцям, які працюють та сплачують податки до міського бюджету.

-         Тож подякуйте і вашим батькам за те, що ви бачите ці зміни, - сказав мер.

У школі №15 цьогоріч відзначили 28 учнів, які продемонстрували високі навчальні досягнення. Директорка закладу Оксана Копійка розповіла, що 9 школярів вибороли перемоги у міському та обласному етапах олімпіад з навчальних предметів, а одна з вихованок здобула призове місце на всеукраїнському етапі олімпіади.

 На святковій лінійці мер Миколаєва побажав випускникам успішного життєвого шляху.

-         Ви обов’язково досягнете бажаного! Головне – подолати власну лінь. Дякую вчителям та батькам за те, що спільними зусиллями зростили таку прекрасну молодь, справжніх патріотів та успішних людей, - сказав Олександр Сєнкевич.  

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/5_2019/24052019_7)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: