Мапа порталу

У Миколаєві відкрили оновлений пляж «Чайка»

У нашому місті успішно реалізували ще один проект Громадської бюджету. На цей раз за ініціативи миколаївців і за кошти міської скарбниці оновили пляж «Чайка», розташований в Корабельному районі.

Запропонували відремонтувати цю рекреаційну зону студенти Української академії лідерства. Вони подали свій проект на Громадський бюджет. У підсумку він набрав необхідну кількість голосів миколаївців і на реалізацію задумки виділили бюджетні кошти. Роботи велися в цьому році. І недавно вони були завершені.

Відкрили оновлений пляж «Чайка» сьогодні, 18 травня. У заході взяв участь мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

Міський голова зазначив, що завдяки Української академії лідерства, завдяки Громадському бюджету на території цієї рекреаційної зони відбулися важливі зміни. Мер Миколаєва підкреслив: перемога проекту в програмі «Громадський бюджет» показала, що пляж є популярним місцем серед городян. Тому ініціатива з перетворення «Чайки» буде розвинена. Так, на території пляжу необхідно провести берегоукріплювальні роботи. Крім того, «Чайка» потребує освітленні у вечірній час. Над вирішенням цих питань буде працювати міська влада.

Олександр Сєнкевич закликав миколаївців активно використовувати широкі можливості, які відкриває Громадський бюджет.

- Якщо у вас є бажання змінити своє місто, територію біля свого будинку, інший публічний простір, можна подати відповідний проект на Громадський бюджет. І, якщо його підтримають інші городяни, на реалізацію вашої ідеї з бюджету виділять кошти. Програма «Громадський бюджет» працює. І пляж «Чайка» є цьому підтвердження, - сказав керівник міста.

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2019/5_2019/180519_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: