Мапа порталу

«Streetball EURO CUP». У Миколаєві визначали найсильнішу шкільну команду з вуличного баскетболу

У суботу, 18 травня, в Миколаєві пройшов фінальний етап турніру  «Streetball EURO CUP» серед шкіл.

Як розповів один з організаторів «Streetball EURO CUP» Денис Барашковський, такий турнір в нашому місті проходить вперше. Він стартував на цьому тижні - 15 шкільних команд, що представляють всі райони Миколаєва, билися за можливість називатися кращою з кращих. У фінал вийшли 8 команд - по 2 з кожного району.

Завершальний етап «Streetball EURO CUP» пройшов на ігровому майданчику «Котигорошко», який з'явилася завдяки ініціативі миколаївців і програмі «Громадський бюджет Миколаєва».

- Я висловлюю подяку ініціаторам цього проекту - Денису Барашковському і його команді! Хочу побажати всім класних емоцій і чесної боротьби! - сказав Олександр Сєнкевич, відкриваючи турнір.

А начальник управління з питань фізичної культури і спорту, заслужений майстер спорту України Олег Машкін побажав усім активно займатися спортом.

- Адже спорт допомагає завойовувати вершини в різних сферах життя, - зазначив Олег Машкін.

 До учасників змагань звернувся і президент МБК «Миколаїв» Микола Бобров.

- Хлопці, я вітаю вас з таким спортивним святом! Спорт це життя! Хочу, щоб мерія продовжувала роботу з розвитку спорту і такі майданчики з'являлися в різних районах міста, - сказав Микола Бобров. - Відкрию невелику таємницю: за вами спостерігає тренерський склад МБК «Миколаїв»: помічник головного тренера Полях Володимир Романович і тренер МБК «Миколаїв-2» Шаманський Дмитро Леонідович. Тому проявляйте себе. На кого-то з вас вони можуть звернути увагу.

 Удачі учасникам турніру також побажав Денис Барашковский і легендарний миколаївський баскетболіст Олександр Раєвський, який сьогодні виступив в ролі головного судді.

Після офіційної церемонії відкриття «Streetball EURO CUP» відбувся показовий матч між командами професійних баскетболістів і організаторів турніру. Варто зазначити, що лідером команди професіоналів став видатний миколаївський баскетболіст Олексій Онуфрієв, а команду організаторів очолив Олександр Сєнкевич.

Природно, в цій дуелі сили були нерівні. Тому щоб зрівняти шанси команд на успіх, професійним баскетболістам довелося одягнути боксерські рукавички.

Після цього на майданчик «Котигорошко» вийшли фіналісти «Streetball EURO CUP»

 

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/5_2019/180519)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: