Мапа порталу

Керівники структурних підрозділів Миколаївської міської ради вивчали сучасні управлінські технології

 Миколаївські менеджери в сфері публічної влади поповнюють свій багаж знань. Сьогодні, 14 травня, вони відвідали семінар, під час якого їм розповіли про сучасні ефективні управлінські технології. Відповідний курс прочитали досвідчені фахівці з Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Лікнеп пройшов в Миколаївському обласному Центрі підвищення кваліфікації кадрів. Відкрив семінар, в якому взяли участь голови місцевих рад Миколаївської області, держслужбовці та керівники структурних підрозділів місцевих рад, зокрема Миколаївської міської ради, відкрив перший віце-мер Володимир Криленко.

Володимир Криленко зазначив, що в сучасному світі дуже важливо постійно підвищувати свій професійний рівень, прагнути саморозвитку. Адже нові знання і вміння відкривають перед людиною широкі перспективи, дають можливість побачити цілісну картину проблеми. Професійний розвиток має особливе значення для держуправлінців.

- З 1996 року я викладаю в університетах, тому дуже добре розумію необхідність подібних курсів, - сказав перший заступник Миколаївського міського голови. - Я вдячний нашим гостям з Одеси, які допоможуть під ваш практичний досвід підвести сучасні теоретичні знання, збагатити вас досвідом інших людей. Бажаю вам плідної роботи та подальших успіхів на професійній ниві.

Як стало відомо під час заходу, такі освітні курси проходять щорічно, вони заплановані в рамках державної стратегії підвищення кваліфікації управлінців у сфері публічної влади. На даний момент семінар «Ефективні управлінські технології в органах публічної влади» провели вже в двох містах південного регіону України, за який відповідають фахівці Одеського регіонального інституту державного управління НАГУПУ. До Миколаєва вони побували у Вінниці та Херсоні. 

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2019/4_2019/140519)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: