Мапа порталу

Олександр Сєнкевич: Маємо намір на всіх вулицях міста встановити сучасне LED-освітлення

У Миколаєві планують розробити стратегію з встановлення сучасного LED-освітлення на міських вулицях. Такий документ повинні підготувати вже в поточному році. Про це розповів мер Олександр Сєнкевич, звітуючи перед громадою про свою роботу в 2018 році. Відкрита зустріч міського голови з миколаївцями відбулась 20 березня в школі № 20, що розташована в Інгульському районі.

- Ми будемо капітально ремонтувати мережі зовнішнього освітлення. Так, в цьому році буде розроблено стратегію по заміні всіх освітлювальних приладів на LED-лампи. У такого обладнання є низка важливих переваг. По-перше, такі лампи довговічні. Крім того, вони більш економні й світять яскравіше.

Мер зазначив: проект по заміні ламп на мережах зовнішнього освітлення має комплексний характер і потребує значних коштів. Тому наразі розглядається можливість залучення фінансування на умовах лізингу.

  Олександр Сєнкевич також зазначив, що активна робота з оновлення мереж зовнішнього освітлення в Миколаєві ведеться вже кілька років.

- За останні 4 роки ми замінили рекордну кількість освітлювальних приладів, - повідомив Миколаївський міський голова.

Крім того, як підкреслив мер, в рамках такої роботи нещодавно був реалізований великий проект з освітлення парку «Дубки», розташованого по вул. Турбінної. У цій зеленій зоні було змонтовано ??систему зовнішнього освітлення та встановлено енергозберігаючі LED-світильники. І тепер в темну пору доби парк освітлює близько 100 сучасних ламп. Більш того, в рамках проекту міські служби приступили до очищення парку. Мер підкреслив, що в поточному році робота продовжиться - на ці цілі в бюджеті міста виділено близько 500 тис.грн.

  

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міської ради

IMAGE FOLDER (/files/2019/3_2019/210319)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: