Мапа порталу

Сухий фонтан на честь Дня міста став мокрим

Сьогодні, 11 вересня, Сухий фонтан став мокрим: з нагоди Дня народження міста запустили фонтани. А жителі однойменного мікрорайону отримали в подарунок спортивний майданчик від депутата міської ради Максима Терещенко та святковий концерт.
Упорядковувати і прикрашати свої двори - це давня традиція в Заводському районі. Ось вже багато років щорічно в районі підводять підсумки конкурсу «Міські квіти», який надихає городян на створення краси. Сьогодні на імпровізованому майданчику біля Сухого фонтана міський голова Юрій Гранатуров і голова адміністрації Заводського району В'ячеслав Карцев вручили подарунки переможцям еко-проекту «Міські квіти. Літо - 2 015 ».
- Тут з давніх часів був сухий в прямому сенсі слова фонтан, а сьогодні фонтан ожив. А юні баскетболісти йдуть грати на новий майданчик. Ось так майданчик за майданчиком, стадіон за стадіоном, крок за кроком ми прийдемо до того, що місто Миколаїв стане комфортним для всіх миколаївців, - сказав міський голова Юрій Гранатуров.
Знадобилося всього 10 днів, щоб привести фонтан і сквер в порядок. Тут відновили парапет, виконали малярні роботи, реставрували зовнішнє освітлення, провели кронування дерев, відремонтували системи водовідведення та водоподачі.

IMAGE FOLDER (/files/News/246)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: