Мапа порталу

ВИКОНАВЧИЙ_КОМІТЕТ


РІШЕННЯ

№ 431 від 2006-02-24

Про  дозвіл  ГП БК  “Корабел” навиконання  проектно-вишукуваль-них робіт по розміщенню комплес-ної житлової забудови на територіїпо вул. Комсомольській, 81          


Розглянувши звернення Госпрозрахункового підприємства  Громадського об’єднання Баскетбольний клуб “Корабел” від 24.01.06 № 795/05-03-13р про надання дозволу на виконання проектно-вишукувальних  робіт по розміщенню комплексної житлової забудови на території по вул. Комсомольській, 81, у межах земельної ділянки, що надана йому у довгострокове тимчасове користування до 02.07.09 відповідно до рішення міської ради від 27.10.04 № 24/12, передпроектні розробки, погодження і  висновки відповідних установ, керуючись підпунктом 9 пункту “а” частини  1 статті 31 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та  статтею 24 Закону України “Про планування і забудову територій”,  виконком  міської   ради
 
ВИРІШИВ:
 
1. Дозволити Госпрозрахунковому підприємству Громадського об’єднання Баскетбольний клуб “Корабел” виконання  проектно-вишукувальних робіт по розміщенню комплексної житлової забудови  на території  по вул. Комсомольській, 81.
 
2.  Зобов’язати замовника:
- розробити та погодити робочий   проект у визначеному  порядку;
- у  проекті  передбачити  висновки експертиз;
- у місячний термін звернутися до міської ради із заявою про внесення  змін та оформлення  правоустановчих  документів на землекористування.
 
3. Управлінню архітектурної діяльності видати архітектурно - планувальне завдання згідно із заявою замовника при наявності всіх  вихідних  даних.
          
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - головного  архітектора  міста  Старушка О. В.


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: