Мапа порталу

ВИКОНАВЧИЙ_КОМІТЕТ


РІШЕННЯ

№ 1540 від 2006-07-28

Про дозвіл ГП БК “Корабел” на будівництво багатоповерхових житлових будинків по вул. Комсомольській, 81          


Рішенням виконкому міської ради від 24.02.06 № 431 ГП БК “Корабел” дозволено виконання проектно-вишукувальних робіт по розміщенню комплексної житлової забудови по вул. Комсомольській, 81.      
Розглянувши звернення Госпрозрахункового підприємства Громадського об’єднання Баскетбольний клуб “Корабел” від 07.07.06 № 8877/05-03-13 про надання дозволу на будівництво багатоповерхових житлових будинків по вул. Комсомольській, 81, у межах земельної ділянки, що передана йому міською радою в оренду строком на 10 років відповідно до договору оренди землі від 16.03.06 № 4011, погодження і висновки відповідних установ, керуючись підпунктом 9 пункту “а” частини 1 статті 31 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та статтею 24 Закону України “Про планування і забудову територій”, виконком міської ради
 
ВИРІШИВ:
 
1. Дозволити Госпрозрахунковому підприємству Громадського об’єднання Баскетбольний клуб “Корабел” будівництво багатоповерхових житлових будинків по вул. Комсомольській, 81.  
 
2. Зобов’язати замовника:
- одержати дозвіл на виконання будівельно-монтажних робіт в інспекції Держархбудконтролю;
- здати виконавчу геодезичну зйомку земельної ділянки з усіма мережами до їхнього закриття  управлінню архітектурної діяльності;                                   
- після закінчення будівельно-монтажних робіт звернутися до інспекції Держархбудконтролю з проханням про створення державної приймальної комісії для прийняття об’єкта до експлуатації.                        
 
3. Термін дії даного рішення виконкому міської ради – два роки від дня його прийняття.         
 
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови – головного архітектора міста Старушка О.В.


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: