Мапа порталу

ВИКОНАВЧИЙ_КОМІТЕТ


РІШЕННЯ

№ 62 від 2000-01-28

Про попередній розгляд проектів рішень, що вносяться на розгляд міської ради, з питань землекористування


Розглянувши проекти рішень, що вносяться на розгляд міської ради, з питань землекористування, керуючись статтею 52 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконком міської ради
ВИРІШИВ:
1. Погодити проекти рішень:
1.1."Про надання земельних ділянок, продовження строку користування земельними ділянками підприємствам, товариствам і при ватним підприємцям для встановлення, обслуговування кіосків, павільйонів, обладнання літніх майданчиків і внесення змін до рішень міської ради і міськвиконкому".
1.2."Про вилучення, надання, передачу в приватну та спільну сумісну власність, додаткове надання у довгострокове тимчасове користування земельних ділянок громадянам, внесення змін до рішень міської ради та міськвиконкому".
1.3."Про попереднє погодження місць для розташування об'єктів, резервування земельних ділянок на термін виконання проектно-вишукувальних робіт , вилучення, надання, передачу за фактичним землекористуванням, продовження строку користування земельними ділянками підприємствам, установам, організаціям, фізичним особам, внесення змін до рішень міської ради та міськвиконкому і надання дозволу на виготовлення дублікату державного акта".
1.4."Про надання земельних ділянок Одеській залізниці для обслуговування об'єктів, які розташовані у межах м. Миколаєва".
1.5."Про затвердження грошової оцінки земель міста Миколаєва".
2. Внести погоджені проекти рішень на розгляд чергової сесії міської ради.



Міський голова А. О. Олійник     

 

Керуючий справами виконкому В.Є. Широков

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: