Мапа порталу

ВИКОНАВЧИЙ_КОМІТЕТ


РІШЕННЯ

№ 5 від 2000-01-10

Про видачу дозволів на роздрібну торгівлю паливно-мастильними матеріалами з блок-пунктів автозаправних станцій(ВНЕСЕНІ ЗМІНИ ТА ДОПОВНЕННЯ)


Відповідно до Правил роздрібної торгівлі нафтопродуктами, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 20.12.97 N 1442, контейнерні автозаправні станції можна використовувати лише в автогосподарствах, на промислових і сільськогосподарських підприемствах, платних автостоянках автомашин, моторних човнів і катерів, пристанях, у гаражних кооперативах і сільській місцевості, де відсутні стаціонарні АЗС.
Постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.99 N 1319 "Про продовження терміну використання контейнерних автозаправних станцій" продовжено строк використання цих АЗС до 1 січня 2000 року.
В зв"язку з проведенням адміністративної реформи, перерозподілом функцій міністерств та відомств Кабінету Міністрів України, остаточне рішення з даного питання не прийнято.
Враховуючи вищезазначене, виконком міської ради
ВИРІШИВ :
1. До прийняття Кабінетом Міністрів України остаточного рішення щодо використання контейнерних АЗС видавати дозвіл на роздрібну торгівлю паливно-мастильними матеріалами тим організаціям, яким міська рада відвела земельні ділянки під будівництво або реконструкцію АЗС та погодила їх проекти.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Курючкіна А. В.
Перший заступник міського голови
з питань діяльності виконавчих
органів
ради
М.В.Балакірев
Керуючий справами
виконкому
В.Е.Широков

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: