Мапа порталу

 

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Миколаїв

від 03 червня 2024                                                                                        №  145р

 

Про розміщення інформації про видатки
бюджету розвитку Миколаївської міської
територіальної громади на Інтернет-порталі
«Миколаївська  міська  рада»

 

З метою прозорості та відкритості бюджетної політики, створення умов для задоволення потреб громадян міста в інформації про бюджет Миколаївської міської територіальної громади шляхом on-line доступу до інформації про надходження та використання коштів бюджету Миколаївської міської територіальної громади, керуючись пунктами 19, 20 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1.Департаменту фінансів Миколаївської міської ради (Святелик):

 

1.1.Призначити відповідальну посадову особу по адмініструванню та наповненню вебсторінки «Про місто» / «Бюджет міста» / «Відкритий бюджет» на Інтернет-порталі «Миколаївська міська рада».

До 05.06.2024

 

1.2.Довести електронну форму «Інформація про видатки бюджету розвитку Миколаївської міської територіальної громади» до головних розпорядників бюджетних коштів Миколаївської міської територіальної громади.

До 10.06.2024

 

1.3.Розміщувати інформацію про видатки бюджету розвитку Миколаївської міської територіальної громади на вебсторінці «Про місто» / «Бюджет міста» / «Відкритий бюджет» на Інтернет-порталі «Миколаївська міська рада».

Щоквартально до 15 числа

місяця   наступного   за

звітним   кварталом

 

2.Головним розпорядникам бюджетних коштів Миколаївської міської територіальної громади надавати інформацію до департаменту фінансів Миколаївської міської ради в електронному вигляді на електронну адресу [email protected] та через систему електронного документообігу «АСКОД».

Щоквартально до 5 числа

місяця   наступного   за

звітним   кварталом

 

3.Визначити таким, що втратило чинність, розпорядження міського голови від 11.08.2016   № 202р   «Про затвердження Плану Заходів щодо впровадження візуалізації  міського  бюджету  за  допомогою  порталу «Відкритий   бюджет».

 

4.Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Міський голова                                                                                    О.СЄНКЕВИЧ


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: