Мапа порталу

 

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Миколаїв

від 20 травня 2024                                                                                        №  125р

 

Про затвердження Положення про електронні
службові посвідчення посадових осіб виконавчих
органів Миколаївської міської ради та електронні
постійні перепустки

 

 

Відповідно до розпорядження міського голови від 03.02.2022 № 17р «Про затвердження Інструкції з організації охорони та забезпечення пропускного режиму до адміністративної будівлі Миколаївської міської ради»,  з метою забезпечення виконання службових обов’язків, керуючись пунктами 19, 20 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

  1. Затвердити Положення про електронні службові посвідчення посадових осіб виконавчих органів Миколаївської міської ради та електронні постійні перепустки (додається).
  2. Затвердити опис бланка електронного службового посвідчення посадових осіб виконавчих органів Миколаївської міської ради (додається).

3. Затвердити опис бланка електронної постійної перепустки (додається).

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради Волкова А.С.

 

 

 

Міський голова                                                                                  О. СЄНКЕВИЧ

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження міського  голови

від 20 травня 2024

№ 125р

 

ПОЛОЖЕННЯ

про електронні службові посвідчення посадових осіб

виконавчих органів Миколаївської міської ради

та електронні постійні перепустки

 

1.Загальні положення

 

1.1. Це Положення визначає порядок виготовлення, видачі, зберігання та знищення електронних службових посвідчень посадових осіб виконавчих органів Миколаївської міської ради (далі – е-посвідчення) та електронних постійних перепусток (далі – е-перепустка).

 

1.2. Е-посвідчення є документом, який засвідчує належність посадової особи до системи органів місцевого самоврядування та підтверджує її повноваження, визначені Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», іншими законодавчими актами. Е-посвідчення дає право на відвідування адміністративної будівлі виконавчого комітету Миколаївської міської ради за адресою: вул.Адміральська, 20.

 

1.3. Е-перепустка є документом, який дає право на відвідування адміністративної будівлі виконавчого комітету Миколаївської міської ради за адресою: вул.Адміральська, 20.

 

1.4. Е-посвідчення та е-перепустки видаються посадовим особам, службовцям та робітникам тощо після прийняття їх на роботу (службу) чи призначення на посаду на строк перебування осіб на відповідних посадах, після звільнення (припинення повноважень) е-посвідчення, е-перепустки підлягають поверненню.

 

1.5. Використання е-посвідчення та е-перепустки допускається протягом перебування користувача на відповідній посаді та лише під час виконання посадових обов’язків.

 

2. Порядок виготовлення та видачі е-посвідчень, е-перепусток

 

2.1. Е-посвідчення та е-перепустки виготовляються, реєструються відділом стандартизації та впровадження електронного врядування Миколаївської міської ради із здійсненням відповідного запису в журналі обліку е-посвідчень та е?перепусток.

2.2. Паперові службові посвідчення втрачають свою дію з дня видачі е?посвідчення та е-перепустки, підлягають обов’язковому поверненню до відділу стандартизації та впровадження електронного врядування Миколаївської міської ради.

 

3. Правила користування е-посвідченням та е-перепусткою

 

3.1. Користувач е-посвідчення або е-перепустки особисто відповідає за її збереження. Забороняється передавати е- посвідчення або е-перепустку будь-кому, використовувати не за призначенням, здійснювати зчитування з 2-х та більше перепусток.

 

3.2. У випадку втрати, пошкодження або знищення е-посвідчення або е?перепустки користувач протягом одного робочого дня з дня втрати, пошкодження або знищення е-посвідчення або е-перепустки зобов’язаний письмово повідомити кадрову службу для вжиття заходів щодо видачі нового     е-посвідчення або е-перепустки та начальника відділу стандартизації та впровадження електронного врядування Миколаївської міської ради для прийняття рішення щодо блокування втраченого, пошкодженого або знищеного документа.

 

3.3. Пошкоджені е-посвідчення або е-перепустки вилучаються відділом стандартизації та впровадження електронного врядування Миколаївської міської ради і знищуються.

 

3.4. Відділ кадрів Миколаївської міської ради та відповідальні за кадри  виконавчих органів Миколаївської міської ради, підприємств, установ і організацій підпорядкованих Миколаївській міській раді своєчасно надають інформацію щодо осіб, які звільняються, до відділу стандартизації та впровадження електронного врядування Миколаївської міської ради, вилучають

е?посвідчення або е-перепустку в останній робочий день та передають її до відділу стандартизації та впровадження електронного врядування Миколаївської міської ради.

 

3.5. У разі закінчення терміну дії е-посвідчення, е-перепустка підлягають поверненню до відділу стандартизації та впровадження електронного врядування Миколаївської міської ради.

 

3.6. Керівник відділу стандартизації та впровадження електронного врядування Миколаївської міської ради є відповідальним за перевипуск, блокування та знищення е-посвідчення, е-перепустки після отримання відповідних підстав від кадрової служби виконавчих органів Миколаївської міської ради, комунальних установ, підприємств та організацій.

 

3.7. Журнал обліку е-посвідчень та е-перепусток обов’язковий для ведення.

_____________________________________________

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження міського  голови

від 20 травня 2024

№ 125р

 

ОПИС БЛАНКА

електронного службового посвідчення посадових осіб виконавчих органів

Миколаївської міської ради

 

Бланк електронного службового посвідчення посадових осіб виконавчих органів Миколаївської міської ради виготовляється у вигляді пластикового прямокутника розміром 85*55 мм на біло-блакитному фоні кольорового двостороннього друку. Посвідчення представляє собою одну ламіновану картку.

 

На титульній стороні зображення логотипу міста Миколаєва суміщається напис «МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА «СЛУЖБОВЕ ПОСВІДЧЕННЯ № …»,

з лівого боку розміщується фото посадової особи, 

з правого  боку зазначається прізвище, ім'я, по батькові  українською мовою,

ім'я, прізвище англійською мовою,

посада,

підрозділ,

підпорядкування. 

З  правого боку вказано термін дії посвідчення.

У лівому нижньому кутку напис: "Міський голова", далі проставляється підпис, ім’я та прізвище,  на підпис проставляється гербова печатка виконавчого комітету Миколаївської міської ради.

 

На зворотному боці  розміщується напис «СЛУЖБОВЕ ПОСВІДЧЕННЯ
№ …», зображення логотипу міста Миколаєва: біла буква М, яка складена з двох повних повітря вітрил,  замкнута у формі щита із горизонтальними блакитно-рожевими лініями, над буквою М розташований прапор, під знаком – блок з назвою та гаслом міста «Миколаїв місто на хвилі».

 

У нижній частині розміщений QR код,

номер посвідчення,

ім’я, прізвище англійською мовою,

QR-перевірка дійсна лише на mkrada.gov.ua.

 

 

Бланк електронного службового посвідчення посадових осіб виконавчих органів Миколаївської міської ради, QR-перевірка:

 

ЗРАЗОК

 

   

 

 

 

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження міського  голови

від 20 травня 2024

№ 125р

 

 

ОПИС БЛАНКА

електронної постійної перепустки

 

Бланк електронної постійної перепустки виготовляється у вигляді пластикового прямокутника розміром 85*55 мм на біло-блакитному фоні кольорового двостороннього друку. Перепустка представляє собою одну ламіновану картку.

 

На титульній стороні суміщається зображення логотипу міста Миколаєва, напис «МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА «ПОСТІЙНА ПЕРЕПУСТКА № …»,

з лівого боку розміщується фото особи, 

з правого  боку зазначається прізвище, ім'я, по батькові  українською мовою,

нижче ім'я, прізвище англійською мовою,

посада,

підрозділ,

підпорядкування,

термін дії посвідчення.

У лівому нижньому кутку надпис: "Міський голова", проставляється підпис, ім’я та прізвище та на підпис проставляється гербова печатка виконавчого комітету Миколаївської міської ради.

 

На зворотному боці  розміщується напис «ПОСТІЙНА ПЕРЕПУСТКА
№ …»

зображення логотипу міста Миколаєва: біла буква М, яка складена з двох повних повітря вітрил,  замкнута у формі щита блакитного кольору, над буквою М розташований прапор, під знаком – блок з назвою та гаслом міста «Миколаїв місто на хвилі»

 

У нижній частині розміщений QR код,

номер посвідчення, ім’я,

прізвище англійською мовою,

QR-перевірка дійсна лише на mkrada.gov.ua.

 

 

Бланк електронної  постійної перепустки, QR-перевірка:

ЗРАЗОК

 

     

 

 

 

______________________________________________


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: