Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 42/33 від 2014-07-24

Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам та внесення змін до рішень міської ради по Корабельному районум. Миколаєва (П.12 Р.І ВН. ЗМІН. №44/36 ВІД 19.11.14)

П.12 Р.І ВН. ЗМІН.


Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,  міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1.Надати дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:
 
1. Громадянину Романенку Віктору Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 550 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пр. Жовтневому, 198б.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 14.04.2014, протокол № 124, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
2. Громадянці Петровській Марії Дмитрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 1450 кв.м, з метою надання у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м та передачі в оренду терміном на 25 років земельної ділянки орієнтовною площею 450 кв.м - без права забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Марії Ульянової, 145-а, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 17.03.2014           № 15-420.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
2.1. Пункт 40 розділу І рішення міської ради від 12.12.2013  № 36/24: “40. Громадянці Петровській Марії Дмитрівні для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною орієнтовною  площею 1000 кв.м, із земель комунальної власності, з метою надання земельної ділянки у власність для   обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Марії Ульянової, 145-а.” визнати таким, що втратив чинність.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 14.04.2014, протокол № 124, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
3. Громадянці Маціас Людмилі Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 627 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Станіславського, 124.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 14.04.2014, протокол № 124, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
4. Громадянину Редванському Борису Петровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 647 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Латиських Стрільців, 121.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 14.04.2014, протокол № 124, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
5. Громадянці Цимбал Марії Савівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 685 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Генерала Попеля, 88 по межі забудови вулиці відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 13.03.2014 № 15-354.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 14.04.2014, протокол № 124, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
6. Громадянину Тиргало Геннадію Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 540 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Толстого, 82.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 14.04.2014, протокол № 124, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
7. Громадянці Кучменко Надії Андріївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 800 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Металургів, 133.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 14.04.2014, протокол № 124, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
8. Громадянці Кисельовій Любові Андріївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності, із домоволодіння № 133 по вул. Металургів, земельної ділянки орієнтовною загальною площею 852 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  поблизу домоволодіння № 133 по вул. Металургів з подальшим присвоєнням адреси.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 14.04.2014, протокол № 124, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
9. Громадянину Богданову Олександру Євгеновичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 742 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Академіка Рильського, 50-а.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
9.1. Пункт 26 розділу І рішення міської ради від 26.01.2012 № 14/36: “26. Громадянину Богданову Олександру Євгеновичу для виготовлення технічної документації щодо складання документа (державного акта) на   земельну ділянку орієнтовною площею 709 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для   обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Академіка Рильського, 50-а.” визнати таким, що втратив чинність.
Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 14.04.2014, протокол № 124, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
10. Громадянину Резниченку Володимиру Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності, із домоволодіння № 36 по вул. Фонтанній, земельної ділянки орієнтовною загальною площею 431 кв.м, з метою передачі в оренду терміном на 25 років для будівництва та обслуговування жилого   будинку,   господарських  будівель і споруд  по вул. Фонтанній, 36/2.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
10.1. Пункт 37 розділу І рішення міської ради від 27.06.2013 № 29/29: “37. Громадянину Резниченку Володимиру Миколайовичу для складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 466 кв.м у власність, із земель комунальної власності, для обслуговування жилого будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Фонтанній, 36/2 (з присвоєнням поштової адреси, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 12.06.2012 № 15-1733).” визнати таким, що втратив чинність.
Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 14.04.2014, протокол № 124, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
11. Громадянину Дашкову Костянтину Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 734 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Генерала Попеля, 58.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.05.2014, протокол № 125, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
12. Громадянину Главатському Володимиру Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 595 кв.м, з метою  передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Зенітників, 30.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.05.2014, протокол № 125, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
13. Громадянці Дорошенко Ніні Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 522 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по  пров. Генерала Цвєтаєва, 20.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.05.2014, протокол № 125, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
14. Громадянці Чуй Марії Петрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 1370 кв.м, з метою надання у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м та передачі в оренду терміном на 25 років земельної ділянки орієнтовною площею 370 кв.м - без права забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Пархоменка, 24, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 27.03.2014  № 15-643. 
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.05.2014, протокол № 125, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
15. Громадянину Селехману Михайлу Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 600 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по  пров. Нахімова, 90.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.05.2014, протокол № 125, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
16. Громадянину Пилипенку Володимиру Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 1060 кв.м, з метою надання у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м та передачі в оренду терміном на 25 років земельної ділянки орієнтовною площею 60 кв.м - без права забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пр. Жовтневому, 129, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 15.05.2013 № 15-1326.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.05.2014, протокол № 125, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
17. Громадянину Потапенку Миколі Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 1000 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Академіка Рильського, 52.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 17 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.05.2014, протокол № 125, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
18. Громадянці Потапенко Олені Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 1000 кв.м, із домоволодіння по вул. Академіка Рильського, 52, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по   вул. Академіка Рильського, біля будинку № 52, з подальшим присвоєнням адреси.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 18 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.05.2014, протокол № 125, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
19. Громадянину Іванову Олександру Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 1000 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по   вул. Янтарній, 201.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 19 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.05.2014, протокол № 125, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
20. Громадянину Селехману Михайлу Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 600 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по  пров.  Нахімова, 88.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 20 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.05.2014, протокол № 125, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
21. Громадянину Тавкіну Віталію Віталійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 580 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по  вул. Дружби, 41.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 21 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.05.2014, протокол № 125, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
22. Громадянину Івутіну Ігорю Юрійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 933 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по  вул. Коллонтай, 87.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 22 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.05.2014, протокол № 125, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
23. Громадянці Рум’янцевій Людмилі Антонівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності додаткової земельної ділянки орієнтовною загальною площею 391 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пр. Жовтневому, 444.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 23 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.05.2014, протокол № 125, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
24. Громадянину Хільчевському Вадиму Валерійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності додаткової земельної ділянки орієнтовною загальною площею 184 кв.м, із домоволодіння по пр. Богдана Хмельницького № 44, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пр. Богдана Хмельницького, біля домоволодіння № 44 з присвоєнням окремої адреси.
 Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 24 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.05.2014, протокол № 125, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
25. Громадянину Федорченку Віталію Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності додаткової земельної ділянки орієнтовною загальною площею 628 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 295-ї Стрілецької Дивізії, 19.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 25 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.05.2014, протокол № 125, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
26. Громадянину Шейхову Олексію Кямільовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності додаткової земельної ділянки орієнтовною загальною площею 727 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Молодіжній, 2а.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 26 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.05.2014, протокол № 125, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
27. Громадянину Устінову  Володимиру Валентиновичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності додаткової земельної ділянки орієнтовною загальною площею 845 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пр. Жовтневому, 127.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 27 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.05.2014, протокол № 125, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
28. Громадянці Гіжен Наталі Анатоліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 1046 кв.м, з метою надання у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м та передачі в оренду терміном на 25 років земельної ділянки орієнтовною площею 46 кв.м - без права забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Гагаріна, 15, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 17.03.2014            № 15-448.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 28 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.05.2014, протокол № 125, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
29. Громадянину Єпіфанову Леоніду Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності додаткової земельної ділянки орієнтовною загальною площею 864 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Прибузькій, 15.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 29 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.05.2014, протокол № 125, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
30. Громадянці Козак Наталії Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 1109 кв.м, з метою надання у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м та передачі в оренду терміном на 25 років земельної ділянки орієнтовною площею 109 кв.м - без права забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ударній, 55, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 09.04.2014            № 15-638.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 30 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.05.2014, протокол № 125, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
31. Громадянину Цесаруку Костянтину Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 1000 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ольшанців, 290/5.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 31 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.05.2014, протокол № 125, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
32. Громадянці Кривошеєвій Наталі Павлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 650 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по  вул. Станіславського, 55.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 32 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.05.2014, протокол № 125, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
33. Громадянину Мазурському Станіславу Петровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 650 кв.м, із домоволодіння по вул. Станіславського, 55, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по  вул. Станіславського, з подальшим присвоєнням адреси.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 33 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.05.2014, протокол № 125, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
34. Громадянці Толстогузовій Олені Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 692 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Знаменській, поблизу домоволодіння № 1/9, з подальшим присвоєнням адреси.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 34 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.05.2014, протокол № 125, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
35. Громадянам Таточенко Тамарі Григорівні та Таточенку Федору Захаровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 617 кв.м, з метою надання у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по             вул. Литовченка, 5.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 35 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 19.05.2014, протокол № 126, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
36. Громадянці Давиденко Ларисі Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 620 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по  вул. Прибузькій, 32-а.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 36 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 19.05.2014, протокол № 126, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
37. Громадянину Соловйову Миколі Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 530 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по  вул. Толстого, 11.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 37 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 19.05.2014, протокол № 126, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
38. Громадянину Безсонову Миколі Федоровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 501 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по  пров.  Ліванова, 21.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 38 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 19.05.2014, протокол № 126, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
39. Громадянину Білоножку Павлу Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 1193 кв.м, з метою надання у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м та передачі в оренду терміном на 25 років земельної ділянки орієнтовною площею 193 кв.м - без права забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Янтарній, 253.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 39 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 02.06.2014, протокол № 127, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
40. Громадянину Лайсу В’ячеславу Валерійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 396 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Оранжерейній, 72-а.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 40 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 02.06.2014, протокол № 127, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
41. Громадянці Увіній Людмилі Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 512 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по пров. Чернишевського, 16.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 41 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 02.06.2014, протокол № 127, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
42. Громадянці Безуглій Анастасії Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 800 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Вербицького, 21.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 42 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 02.06.2014, протокол № 127, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
43. Громадянину Самойленку Володимиру Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності додаткової земельної ділянки орієнтовною площею 80 кв.м, прилеглої до домоволодіння, з метою передачі в оренду терміном на 25 років, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Каштановій, 30, без права забудови, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 13.03.2014                № 15-507. 
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 43 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 02.06.2014, протокол № 127, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
44. Громадянці Задорожній Надії Павлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності додаткової земельної ділянки орієнтовною площею 481 кв.м, прилеглої до домоволодіння, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по                 вул. Торговій, 139.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 44 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 02.06.2014, протокол № 127, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
45. Громадянці Мєдвєдєвій Ірині Анатоліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 713 кв.м, з метою передачі у власність для ведення садівництва на ділянці № 469 у складі СВТ «Зорька».
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 45 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 02.06.2014, протокол № 127, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
46. Громадянину Мойсєєнку Івану Васильовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 1000 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Львівській, 21.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 46 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 02.06.2014, протокол № 127, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
47. Громадянам Кохалю Вадиму Олександровичу та Кохаль Оксані Вікторівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 974 кв.м, із домоволодіння по вул. Балтійській, 62, з метою передачі в оренду терміном на 25 років, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з присвоєнням адреси по вул. Балтійській, 62/1.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 47 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 02.06.2014, протокол № 127, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
48. Громадянці Цимбал Катерині Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 925 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Чехова, 23.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 48 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 02.06.2014, протокол № 127, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
49. Громадянці Сміюсі Вірі Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 670 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Толстого, 2в/1.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 49 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 02.06.2014, протокол № 127, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
50. Громадянці Федотовій Тетяні Борисівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 287 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Лермонтова, 5-а. 
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 50 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 02.06.2014, протокол № 127, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
51. Громадянину Дужакову Юрію Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 485 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. 295-ї Стрілецької Дивізії, 49.
Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Пункт 51 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.06.2014, протокол № 128, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
2. Продовжити термін дії дозволу на виготовлення проекту землеустрою громадянам:
 
1. Продовжити громадянці Голіковій Вірі Михайлівні дію дозволу, наданого рішенням Миколаївської міської ради від 31.10.2013 № 34/13, на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 600 кв.м із земель комунальної власності, з метою надання у власність для будівництва та обслуговування   жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 6 Ольвійській, 48 на 6 місяців з дати прийняття рішення міської ради.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 02.06.2014, протокол № 127, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.
 
3. Зобов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.
 
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гайдаржи В.В.


Міський головаЮ.І. Гранатуров

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: