Мапа порталу

 

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

Миколаїв

від 10 травня 2023                                                                                     № 313

 

 

Про надання дозволу громадянам
на укладання договору купівлі-
продажу житла

 

 

Розглянувши документи про надання дозволу громадянам на укладання договору купівлі-продажу житла, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, ст.ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст.  32, 242 Цивільного кодексу України, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл неповнолітньому ________________________ р.н., придбати квартиру _______ по вул. __________, будинок __________ у м. Миколаєві та підписати відповідні документи, за умови надання матір’ю, _____________________, письмової нотаріально посвідченої згоди на вчинення правочину.

2. Попередити законного представникадитини про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових та майнових прав дитини.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради Пушкаревську В.М.

 

 

 

Заступник міського голови                                                         Ю.АНДРІЄНКО


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: