Мапа порталу

 

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

Миколаїв

від 10 травня 2023                                                                                     № 326

 

Про внесення змін і доповнень до
рішення виконкому Миколаївської
міської ради від 26.08.2020 № 698 “Про
закріплення об’єктів благоустрою міста за
виконавчими органами та комунальними
підприємствами Миколаївської міської
ради” із змінами

 

 

З метою оптимізації питання утримання об’єктів благоустрою у місті Миколаєві, на виконання вимог Закону України “Про благоустріи? населених пунктів”, Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України, затверджених наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово- комунального господарства України від 10.04.2006 № 105, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 27.07.2006 № 880/12754, беручи до уваги предмет діяльності КП ММР “Миколаївські парки” відповідно до статуту, затвердженого рішенням міської ради від 21.12.2017 № 32/24, керуючись пп. 7 п. “а” ч. 1 ст. 30, п. 6 ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Внести зміни і доповнення  до рішення виконкому Миколаївської міської ради від 26.08.2020 № 698 “Про закріплення об’єктів благоустрою міста за виконавчими органами та комунальними підприємствами Миколаївської міської ради” із змінами.

1.1. З переліку об’єктів благоустрою м. Миколаєва, що закріплюються за департаментом житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради, вилучити об’єкт зеленого господарства: сквер “Манганарівський”.

1.2. Об’єкти благоустрою зеленого господарства міста Миколаєва (парки, сквери, площі тощо) у Центральному районі Переліку об’єктів благоустрою      м. Миколаєва, що закріплюються за КП ММР “Миколаївські парки”, доповнити пунктом 80 наступного змісту:

 

№ з/п

Адреса

Назва об’єкта благоустрою

   

80

Територія, обмежена вул. Адміральською, вул. Інженерною та вул. Садовою

 сквер “Манганарівський”

1.3. Доповнити рішення п. 3.1 у такій редакції:

“3.1. Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради, КП ММР “Миколаївські парки” забезпечити утримання фонтанів (консервацію, розконсервацію та належну експлуатацію) комунальної форми власності (за необхідності та можливості), що знаходяться на відповідних об’єктах благоустрою міста Миколаєва”.

2. Рішення набирає чинності з дня  офіційного оприлюднення та вводиться в дію з 01.06.2023.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

 

Заступник міського голови                                                              Ю. АНДРІЄНКО

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: