Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

Миколаїв

від 07 березня 2023                                                                                                  № 127 

 

Про організацію видачі на безоплатній основі подарункових наборів дітям, які проживають/перебувають в місті Миколаєві в умовах воєнного стану  

З метою забезпечення видачі на безоплатній основі подарункових наборів дітям, які проживають/перебувають в місті Миколаєві в умовах воєнного стану, наданих в якості гуманітарної допомоги від Асоціації «Нарбона – Україна», відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Указу Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» (із змінами), затвердженого Законом України від 24.02.2022 №2102-IX «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», враховуючи документи про надання гуманітарної допомоги, керуючись ст.ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради 

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити Порядок видачі на безоплатній основі подарункових наборів дітям, які проживають/перебувають в місті Миколаєві в умовах воєнного стану (додається).

2. Затвердити форму списку отримувачів подарункових наборів дітям, які проживають/перебувають в місті Миколаєві (додається).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови  Петрова А.Л.  

Міський голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення виконкому

міської ради

від 07.03.2023

№ 127

 

 

ПОРЯДОК
видачі на безоплатній основі подарункових наборів дітям, які проживають/ перебувають в місті Миколаєві в умовах воєнного стану 

1. Порядок видачі на безоплатній основі подарункових наборів дітям, які проживають/перебувають в місті Миколаєві  в умовах воєнного стану (далі – Порядок) визначає механізм видачі на безоплатній основі подарункових наборів дітям, які проживають/ перебувають в м. Миколаєві (далі – подарункові набори). 

2. Штаб з питань надання гуманітарної допомоги, створений розпорядженням міського голови, здійснює організацію отримання гуманітарної допомоги для дітей від донора, формування подарункових наборів та забезпечує передачу подарункових наборів дітям, які проживають/ перебувають в м. Миколаєві, через виконавчі органи Миколаївської міської ради, визначені в п.3 даного Порядку. 

3. Видачу подарункових наборів дітям, які проживають/ перебувають в місті Миколаєві, здійснюють:

3.1. Служба у справах дітей Миколаївської міської ради ? дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування.

3.2. Департамент праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради ? дітям з багатодітних родин, з малозабезпечених сімей, дітям з інвалідністю, а також дітям, що мають статус внутрішньо переміщеної особи.

3.3. Адміністрації районів Миколаївської міської ради ? дітям, що мешкають в багатоквартирних житлових будинках.

3.4. Управління освіти Миколаївської міської ради ? дітям, категорії яких не охоплені у п. п. 3.1, 3.2 та 3.3 Порядку. 

4. Прийом подарункових наборів здійснюється виконавчими органами Миколаївської міської ради, визначеними в п.3 даного Порядку, із заповненням товарно-транспортної накладної про прийом товару, один примірник якої передається до штабу з питань надання гуманітарної допомоги. 

5. Керівники виконавчих органів Миколаївської міської ради, визначені в п.3 даного Порядку, організовують та забезпечують видачу отриманих подарункових наборів із розрахунку один набір на одну дитину. 

6. Після видачі подарункових наборів виконавчі органи Миколаївської міської ради, визначені в п.3 даного Порядку, надають до штабу з питань надання гуманітарної допомоги заповнені списки отримувачів відповідно до форми, затвердженої рішенням виконавчого комітету міської ради.  

 ____________________________________________________ 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення виконкому

міської ради

від 07.03.2023

№ 127 

Форма списку отримувачів подарункових наборів дітям, які проживають/ перебувають в місті Миколаєві 

з/п

ПІП/б дитини, якій надається подарунковий набір

Адреса місця проживання/ перебування

ПІП/б законного представника дитини (батько, мати, опікун, піклувальник), який отримує подарунковий набір

Підпис

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: