Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

Миколаїв

від 08 лютого 2023                                                                                                  № 45 

 

Про   внесення    змін  та   доповнень    до   рішення
виконкому    міської    ради   від  13.05.2020  № 366
«Про   затвердження Порядку надання матеріальної
допомоги громадянам міста Миколаєва» (зі змінами)

 

З метою визначення механізму використання коштів бюджету Миколаївської міської територіальної громади на виконання заходів Програми «Соціальний захист» на 2020-2022 роки, затвердженої рішенням Миколаївської міської ради від 22.11.2022 № 15/2, відповідно до п.3 «б» ч.1 ст. 91 Бюджетного кодексу України, керуючись ст.40, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Внести зміни та доповнення до рішення виконкому міської ради від  13.05.2020 №366 «Про затвердження Порядку надання матеріальної допомоги громадянам міста Миколаєва» (зі змінами).

1.1. Доповнити пункт 2.9.1 Порядку надання матеріальної допомоги громадянам міста Миколаєва, затвердженого пунктом 1 рішення, підпунктом «з» у такій редакції:

«з) для придбання автомобільного палива особам, які згідно із законодавством не отримували виплати грошової компенсації витрат на автомобільне паливо та мають статус учасника бойових дій, статус особи з інвалідністю внаслідок війни, які брали безпосередню участь у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, та яким починаючи з 2014 року вручено ордени: «Золота Зірка»,  «Богдана Хмельницького» трьох ступенів, «За мужність» трьох ступенів, «Княгині Ольги» трьох ступенів з відповідними нагрудними знаками «Ветеран війни - особливі заслуги», за наявності особистого транспорту (далі – Заявник). Допомога виплачується у розмірі 30000 грн один раз на 12 місяців.

Одноразова матеріальна допомога надається за особистою заявою Заявника, до якої додаються:

- оригінал та копія паспорта громадянина України  або іншого документа, що посвідчує особу;

- оригінал та копія довідки про реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті);

- довідка про відкриття банківського рахунку;

- оригінал та копія посвідчень: учасника бойових дій або особи з інвалідністю внаслідок війни;

- оригінал та копія документа про нагородження орденом «Золота Зірка» або «Богдана Хмельницького» трьох ступенів, або   «За мужність» трьох ступенів, або  «Княгині Ольги» трьох ступенів;

- оригінал та копія Свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу;

- довідка про безпосередню участь особи у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України згідно з додатком 6 до постанови Кабінету Міністрів України від 20.08.2014 № 413 «Про затвердження Порядку надання статусу учасника бойових дій особам, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення» (зі змінами).

Збір документів Заявників здійснюють районні управління соціальних виплат і компенсацій департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради (далі - районні управління) та формують особові справи для виплати одноразової матеріальної допомоги».

1.1.1. Підпункти 2.9.1-2.9.5 Порядку надання матеріальної допомоги громадянам міста Миколаєва до підпункту «з» не застосовуються.

1.2. Склад міської комісії по розгляду заяв громадян для надання їм одноразової матеріальної допомоги, затверджений пунктом 2 рішення, викласти  в новій редакції (додається).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови  Петрова А.Л. 

Міський голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення виконкому

міської ради

від 08.02.2023

№ 45

 

СКЛАД
міської комісії по розгляду заяв громадян
для надання їм одноразової матеріальної допомоги 

Голова комісії

 

Василенко

Сергій Михайлович

-

директор департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради

 

Заступники голови комісії

 

Бондаренко

Сергій Миколайович

-

директор міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

 

Вівчар

Ольга Андріївна

-

заступник директора міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

 

Секретар комісії

 

Шаповалова

Наталія Василівна

-

фахівець провідний відділу з соціальних питань міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

 

Члени комісії

Колесник

Тетяна Вікторівна

-

 

 

 

заступник завідувача відділення з організації та контролю за наданням адресної натуральної та грошової допомоги міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

 

Кравченко

Галина Іванівна

 

 

 

 -

 

 

 

 

соціальний працівник І категорії відділення з організації та контролю за наданням адресної натуральної та грошової допомоги міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

-

Кузьміна

Олена Георгіївна

 

-

депутат міської ради (за узгодженням)

Лебедєва

Валентина Миколаївна

-

соціальний робітник відділення з організації та контролю за наданням адресної  натуральної та грошової допомоги міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

 

Мельник

Марина Леонідівна

-

завідувач відділення з організації та контролю за наданням адресної натуральної та грошової допомоги міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) 

Політаєв

Сергій Володимирович 

 

 

Хатунцова

Валентина Анатоліївна

 

 

 

 -

 

голова громадської організації «Організація інвалідів Центрального району м. Миколаєва Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів України» (за узгодженням)

 

начальник відділу організаційної роботи, контролю та діловодства департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради

Фроленко

Олена Валеріївна  

 

Чинякова
Людмила Борисівна 

 

 

 -  

соціальний працівник І категорії відділення з організації та контролю за наданням адресної натуральної та грошової допомоги міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) 

начальник відділу з охорони материнства та дитинства управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради 

Шкуренко

Олена Миколаївна

-

соціальний працівник І категорії відділення організації надання адресної натуральної допомоги міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

 

Ященко

Віталій Михайлович 

-

голова Миколаївської міської ради ветеранів (за узгодженням)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: