Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

Миколаїв

від 25 січня 2023                                                                                       № 24

Про затвердження Порядку часткової компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб співвласників багатоквартирних будинків Миколаївської міської територіальної громади під час проходження опалювального сезону 2022-2023 років

 

З метою забезпечення мешканців Миколаївської територіальної громади безперебійним теплопостачанням, запобігання виникненню надзвичайних ситуацій під час проходження опалювального сезону 2022-2023 років, беручи до уваги Указ Президента України від 24.02.2022 № 64 «Про введення воєнного стану в Україні», затверджений Законом України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», на виконання рішення міської ради від 27.12.2022 № 16/3  «Про затвердження Програми часткової компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб співвласників багатоквартирних будинків Миколаївської територіальної громади під час проходження опалювального сезону 2022-2023 років», керуючись частиною шостою статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити Порядок часткової компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб співвласників багатоквартирних будинків Миколаївської міської територіальної громади під час проходження опалювального сезону 2022-2023 років (додається).

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Лукова В.Д.

 

Міський голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення виконкому

міської ради

від 25.01.2023

№ 24

 

 

ПОРЯДОК

часткової компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для

забезпечення потреб співвласників багатоквартирних будинків

Миколаївської міської територіальної громади

                              під час опалювального сезону 2022-2023 років

 

1. МЕТА

 

1. Порядок часткової компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб співвласників багатоквартирних будинків Миколаївської міської територіальної громади   під час опалювального сезону 2022-2023 років розроблений з метою забезпечення мешканців Миколаївської міської територіальної громади безперебійним теплопостачанням, запобігання виникненню надзвичайних ситуацій під час проходження опалювального сезону 2022-2023 років, беручи до уваги Указ Президента України від 24.02.2022 № 64 «Про введення воєнного стану в Україні», затверджений Законом України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні».

 

2. МЕХАНІЗМ РЕАЛІЗАЦІЇ

 

2.1. Часткова  компенсація  на  відшкодування вартості придбання електрогенераторів здійснюється за рахунок коштів бюджету Миколаївської міської територіальної громади, коштів Учасників Програми  часткової компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб співвласників багатоквартирних будинків Миколаївської територіальної громади під час проходження опалювального сезону 2022-2023 років (далі – Програма) та інших джерел, не заборонених законодавством України.

2.2. Для отримання часткової компенсації Учасники Програми подають до КУ ММР «Центр енергоефективності м. Миколаєва» пакет документів, завірений ними, для винесення на розгляд комісії,  а саме:

2.2.1. Заяву на часткову компенсацію вартості закупівлі електрогенератора відповідно до форми (додаток до Порядку).

2.2.2. Копії платіжних документів, які підтверджують факт здійснення оплати та придбання генератора.

2.2.3. Копії документів із зазначенням технічних характеристик електрогенератора, його серійного номера та інших заводських маркувань.

2.2.4. Копії витягу з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб – підприємців юридичної особи, яка забезпечує утримання будинку.

2.2.5. Документ, який підтверджує повноваження юридичної особи на управління спільним майном (копія договору чи витяг з протоколу).

2.2.6. Документ, який підтверджує взяття придбаного електрогенератора на баланс юридичної особи (власника).

 

3. ВИМОГИ ДО ЕЛЕКТРОГЕНЕРАТОРА

 

3.1. Електрогенератор має бути закуплений після 01 червня 2022 року (початку опалювального періоду (сезону) 2022-2023 років).

3.2. Сума відшкодування не може перевищувати 50% вартості електрогенератора, але не більше 30 тисяч грн.

3.3. Вимоги до електрогенератора – номінальна потужність від 3 кВт включно.

 

4. КОМІСІЯ

 

4.1. Компенсацію Учасникам Програми департамент енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради  здійснює на підставі видатків бюджету Миколаївської міської територіальної громади на відповідний рік, у межах передбачених асигнувань на виконання Програми.

4.2. Відбір Учасників Програми на відшкодування вартості придбання електрогенераторів здійснюється комісією, яка утворюється розпорядженням міського голови. До складу комісії входять представники департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради, департаменту ЖКГ Миколаївської міської ради, представники КУ ММР «Центр енергоефективності міста Миколаєва», представники ОСББ, управляючих компаній, виконавці житлових послуг будинків, а також ЖБК м. Миколаєва.

4.3. Кількісний та персональний склад комісії визначається розпорядженням міського голови. Очолює комісію профільний заступник міського голови.

4.4. Комісія формує та затверджує перелік Учасників Програми, які відповідають вимогам Програми,  скеровує протокол комісії (головному розпоряднику коштів) - департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради.

4.4. Комісія проводить засідання по мірі надходження заяв на часткову компенсацію вартості закупівлі електрогенераторів, але не рідше одного разу на місяць.

4.5. Головний розпорядник коштів на підставі протоколу комісії готує зведений перелік Учасників Програми про розподіл часткової компенсації Учасникам Програми на придбання електрогенераторів.

4.6. Департамент енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради  направляє кошти для часткової компенсації вартості електрогенераторів на рахунки Учасників Програми, відкриті в установах банків.

4.7. Компенсація не проводиться Учасникам Програми, яких визнано банкрутами або щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство, перебувають у стадії ліквідації, подали недостовірну інформацію.

4.8. Відповідальність за достовірність поданих документів, відповідно до п. 2.2.1 – 2.2.6 Порядку, покладається на Учасників Програми.

__________________________________________________

Додаток до Порядку

               

 

Голові комісії

Віталію Лукову

_______________________________
(ПІП/б заявника)                    

                                          
_______________________________
_______________________________
(адреса)

_______________________________
(телефон)

 

ЗАЯВА
Прошу розглянути заяву на часткову компенсацію вартості закупівлі електрогенератора для забезпечення потреб співвласників багатоквартирного будинку за адресою: _________________________.

 

Загальна вартість електрогенератора: __________ грн.

 

Технічні характеристики:

Обладнання зберігається за адресою: ____________________________________.

Зазначити, яке з переліченого обладнання є у будинку: ІТП, водяні насоси, ліфти.

Обладнання планується для використання  ______________________________.

Банківські реквізити суб’єкта звернення  ________________________________. 

Додатки:

Копії платіжних документів (первинні документи, які підтверджують факт отримання електрогенератора та здійснення оплати за наданий товар).

Копії документів із зазначенням технічних характеристик та серійного номера (або інше заводське маркування).

Копія витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців юридичної особи, яка забезпечує утримання будинку.

Документ, який підтверджує повноваження юридичної особи на управління спільним майном (копія договору чи витяг з протоколу).

Документ, який підтверджує взяття придбаного електрогенератора на баланс юридичної особи (власника).

____________________                             _________________________

      (дата)                                                                             (підпис)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: