Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

 

РІШЕННЯ

 

від 08 вересня 2022 р                               Миколаїв                                                               №  14/9

 

Про надання об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку "БУДІВЕЛЬНИК" дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування по вул. Крилова, 52 у Заводському районі м. Миколаєва (забудована земельна ділянка)

 

Розглянувши заяву об’єднання співвласників багатоквартирного будинку "БУДІВЕЛЬНИК", дозвільну справу №23064-000480327-007-11 від 09.06.2021, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Об’єднанню  співвласників  багатоквартирного  будинку "БУДІВЕЛЬНИК" надати дозвіл на виготовлення проєкту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 5316 кв.м, за рахунок  земель комунальної власності, з метою надання в постійне користування (код виду цільового призначення: 02.03), для обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Крилова, 52 у Заводському районі  м. Миколаєва, відповідно до висновку департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради від 18.06.2021 №23897/12.01-47/21-2.

Площу земельної ділянки уточнити проєктом землеустрою щодо відведення земельної ділянки. 

2. Замовнику надати до департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради розроблений проєкт землеустрою. 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г. 

Міський голова                                                                                 О.СЄНКЕВИЧ                  

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: