Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ

Миколаїв 

від 22 листопада 2022 р                                                                                             №15/27 

Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 22.12.2016 №13/1 «Про затвердження структури виконавчих органів Миколаївської міської ради» (зі змінами та доповненнями) 

З метою оптимізації структури виконавчих органів Миколаївської міської ради, керуючись п.5 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада 

ВИРІШИЛА: 

1.Внести зміни та доповнення до рішення міської ради від 22.12.2016 №13/1 «Про затвердження структури виконавчих органів Миколаївської міської ради» (зі змінами та доповненнями). 

1.1.В структурі виконавчих органів Миколаївської міської ради, затвердженої пунктом 1 рішення:

- ліквідувати господарсько-експлуатаційний відділ Миколаївської міської ради;

- ліквідувати технічно-транспортний відділ Миколаївської міської ради;

- створити господарсько-технічний відділ Миколаївської міської ради. 

1.2.Пункт 4 доповнити абзацом такого змісту:

«-господарсько-технічний відділ Миколаївської міської ради». 

1.3.З пункту 7 виключити абзаци такого змісту:

«- господарсько-експлуатаційний відділ Миколаївської міської ради;

- технічно-транспортний відділ Миколаївської міської ради;». 

2.Відділам, які ліквідуються згідно з цим рішенням, продовжити виконувати свої повноваження до 28.02.2023 (включно), а господарсько-технічному відділу Миколаївської міської ради приступити до виконання своїх повноважень з 01.03.2023. 

3. У зв’язку зі змінами в організації роботи доручити виконавчим органам Миколаївської міської ради, до компетенції яких належить питання, провести організаційні заходи щодо ліквідації та створення виконавчих органів Миколаївської міської ради відповідно до діючого законодавства.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань прав людини, дітей, сім'ї, законності, гласності, антикорупційної політики, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики (Кісельову), керуючого справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради Волкова А.С.  

Міський голова                                                                                О. СЄНКЕВИЧ

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: