Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ

Миколаїв  

від  22 листопада 2022 р                                                                                         №15/13 

Про затвердження на посаду
заступника міського голови 

Керуючись ст.ст. 3, 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», ст.ст. 32, 36 Кодексу законів про працю України, п. 6 постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів»,  ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада

ВИРІШИЛА: 

1. Затвердити з 01.12.2022 Коренєва Сергія Миколайовича на посаду заступника міського голови шляхом переведення з посади заступника міського голови – директора департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради.

2. Міському  голові  встановити  ранг  посадової  особи  місцевого самоврядування, вирішувати питання преміювання, встановлення надбавок, надання матеріальної допомоги та допомоги на оздоровлення при наданні щорічної відпустки особі, визначеній у пункті 1 цього рішення, у порядку та межах, встановлених чинним законодавством.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань прав людини, дітей, сім'ї, законності, гласності, антикорупційної політики, місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики (Кісельову), міського голову Сєнкевича О.Ф. 

Міський голова                                                                                 О. СЄНКЕВИЧ

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: