Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ 

від 08 вересня 2022 р                               Миколаїв                                                               № 14/7 

Про надання громадянці Виноградовій Ользі Олександрівні дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Шосейній, поблизу будинку №83 у Заводському районі м.Миколаєва (не забудована земельна ділянка) 

Розглянувши заяву громадянки Виноградової Ольги Олександрівни, дозвільну справу від 09.10.2018 №1502/Пз-18, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійної комісії міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України «Про землеустрій», «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада 

ВИРІШИЛА: 

1. Надати громадянці Виноградовій Ользі Олександрівні дозвіл на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 24 кв.м, з цільовим призначенням відповідно до КВЦПЗ: В.02.05 – для будівництва індивідуальних гаражів, за рахунок земель комунальної власності, з метою передачі в оренду  для обслуговування металевого гаража без оглядової ями по вул. Шосейній, поблизу будинку №83,  відповідно до висновку департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради від 05.10.2021 №41581/12.01-47/21-2.

 Площу земельної ділянки уточнити проєктом землеустрою. 

2. Замовнику надати до департаменту з надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджений  проєкт землеустрою. 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань екології, природокористування, просторового розвитку, містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин (Нестеренко), заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

Міський голова                                                                                 О.СЄНКЕВИЧ                  

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: